Paintball!

Ziceam, deci, ieri că sunt la paintball. Ei, am fost şi a fost mişto tare. Din nou o acţiune sponsorizată, de data asta nu e vorba de ceva firmă organizatoare de paintball, ci de trei băieţi de zahăr, anume Cosmin, Cristi şi bloggerul nostru bănăţean J. Mihai care au un proiect îndrăzneţ, ce ţinteşte foarte, foarte sus.

E vorba de site-ul YouClubVideo.com, un site de video-sharing nişat. Anume pe muzică. Lansat de curând (aprilie, parcă), site-ul găzduieşte deja peste 40.000 de clipuri şi o comunitate într-o continuă creştere, formată atât din români, cât şi din SUA-ezi, UK-ezi, nemţi şi tot felul de oameni mai civilizaţi ca noi. Ca o părere personală, îmi place cum arată şi îmi place cum funcţionează. Plus că-mi place că găsesc nu doar muzică de clubbing (d-aia cu zbuci zbuci, adică :) ), ci şi clipuri ce mă coafează şi pe mine. Cum ar fi cel de la sfârşitul acestui post. Mai multe detalii despre ce şi cum, la Tomata.

Na bun, să vă povestesc şi despre împuşcătoreală. Am fost invitaţi 11 oameni, din care 9 bloggeri şi 2 susţinători-până-în-pânzele-albe-ai-acestora. Anume marele eu, Dan, Anda, Richie, Tomata, Dani, Raul, Cătă “Vecinu'” Raka şi, sub nicio formă în ultimul rând, Nebuloasa. Plus iubi-ul din dotare al Tomatei, Cezar şi Rob the Awesome. Şi am făcut noi trei echipe de câte patru şi am plecat la luptă.

Locaţia a fost una potrivită: o fostă uzină de prelucrare a cânepii (că veni vorba, am auzit că mai erau în zonă câteva locuri unde creşte cânepa, dar “degeaba, nu-i din aia bună”) din Jimbolia. Ruine, cărămizi, anvelope pe post de baricade, şanţuri pe post de tranşee, tufişuri, urzici, scări, pereţi plini de graffiti, turnuri. Un loc numai bun ca două echipe să se caute şi să se vopsească puţin dureros.

Războiul în sine s-a lăsat cu victime: Richie a primit o bilă în picior care l-a făcut să se învineţească tare şi chiar să sângereze, chiar şi prin costumul de protecţie plus încă o pereche de nădragi proprietate personală, Dan a gustat o bilă care i s-a spart în casca de protecţie, Rob a primit mai multe pete roz în meclă, iar Cătă aproape că a fost lăsat fără planuri de a-şi întemeia o familie. Eu am doar o mini-vânătaie pe mână, graţie Tomatei, deşi mă aşteptam la mai multe (şi îmi şi doream, am plecat neprihănit, ca o panseluţă de acolo). Vezi tu, dacă nu uitam piedica pusă, te ciuruiam :D

Iar apoi, bere, sucuri, mici şi cârnaţi. Ca la carte. Vin şi poze, mai târziu puţin. Până atunci, o melodie de-a Maimuţelor Arctice, embeduită chiar de pe însuşi youclubvideo.com, potrivită situaţiei. Pentru că respectiva clădire, plină de pete care de care mai colorate, de la numeroasele meciuri ţinute acolo, chiar arată ca un circ. Sau cel puţin aminteşte de un clovn :)

8 thoughts on “Paintball!

 1. NOT!

  richie m-a facut să gust vopseaua strecurând o bilă când anda..”Un fleac, m-a ciuruit” :-)
  @richieŞ you shall pay in pints of blood, gen;-)

 2. :D
  But we did live happily ever after, at some point :P
  Si n-am stiut ca si Richie te-o impuscat. Nu ma mai simt deloc unica… si pe tine ”Un fleac, te-am ciuruit” ca ai fost un super-scump si m-ai lasat :-*

 3. primul ce m-a ciuruit a fost cezar care m-a pocnit direct in ochi, dar richie a profitat de faptul că eram drept bulls eye ânainte de a pleca :-)
  asta e .. scaun se-ntâmplă

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.