Mergem la Sziget, în felul următor

Bun, deci treaba e stabilită: eu cu Rob vom pleca sigur luni dimineaţă, cam pe la răsăritul soarelui, înspre Budapesta. Există posibilitatea să vină şi Dan şi Blogu tot atunci vor ajunge miercuri. Deci 2 într-o maşină, mai avem vreo 2 locuri, dacă vă anunţaţi din timp.

Acolo ne vom întâlni cu: Hubba, Creatrixa, Richie, Petre, Carmen, Horatiu plus mai oameni. Sper că n-am uitat oameni, sunt niţel grăbit.

Eu, Rob, Blogu, Dan, Hubba ştim sigur că stăm la cort. Restul nu ştiu. Care vrea să ţinem loc de cort, să lase un comentariu, da’ nu e o promisiune că o să şi reuşim. Vom face tot posibilul. Când voi ajunge acolo voi putea fi contactat la un număr pe care-l voi nota aici când voi şti sigur care e. Înainte să plec.

Ei, ideea e: în principiu ne vom întâlni cu toţii, pe cât posibil, la terasa HVG*, miercuri, la ora 15. A ungurilor, ora. Să bem o bere (accept donaţii), să ne cunoaştem şi să gen.

P.S. fumătorilor le recomand să-şi ia ţigări de aici, că-s scumpe acolo. Vedeţi că nu puteţi băga alcool pe insulă. Dacă mai sunt întrebări, ask away, încerc să răspund week-end-ul ăsta la toate.

Deci: I’m going to Sziget. Ask me anything.

* terasa HVG e cea ale cărei “scaune” arată aşa. Se poate să fie relativ aproape de intrare, pe lângă steaguri, you can’t miss it. Bineînţeles, se poate să nu. Pula mea.

12 thoughts on “Mergem la Sziget, în felul următor

  1. Ovi, bre, s-a modificat schimbarea: Cu tona de mulțumiri către Carmen, am găsit un pat în care să crășuiesc. Deci nu mai stau la cort. Ceea ce este impropriu spus pentru că o sa fiu pe insulă cam 90 la sută din timp :D
    Muie multă mie că am uitat, ca nesimțitul, să te anunț de alaltăieri, de când am stabilit!
    Scuzoaie!

  2. Intrebare pt cunoscatori: ce dracu’ vor sa zica pe site-ul festivalului la biletele pentru o zi:
    “Biletele pentru o zi sunt valabile de la ora 2:00 a.m. pana in dimineata urmatoare la ora 8:00, “. Adica biletele de o zi sint valabile 30 de ore?

  3. @alina: da, biletele sunt valabile 30 de ore in masura in care cantarile dureaza cam 14 ore in fiecare zi, cu indulgenta. Daca vei cumpara de marti un bilet pentru miercuri, vei putea intra in baza acelui bilet la ora 2 am, miercuri, si vei putea sta in baza aceluiasi bilet pana joi la 8 a.m. Sistemul asta este gandit pentru a-i impaca pe cei ce vor sa stea o singura zi p-acolo…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.