Mai am doar 3 luni de trăit

Tot cu ocazia împlinirii a 24 de primăveri am primit şi un Powerball (care e o jucărie mişto de tot, fie vorba între noi, cu leduri verzi şi turometru, alea), de la nimeni altul decât Rob. Ştiţi voi, bilele alea cu giroscop înăuntru, pe care dacă le învârţi destul de tare îţi mută umărul din loc.

Ei, odată cu bila am primit o garanţie, ca la orice produs care se respectă. Iar de la Rob am aflat că e cam de naşpa. Pentru că ei dau, după cum urlă cu capslock pe prima pagină, garanţie pe viaţă. Linkul te duce la pagina “Garanţie“, unde scrie clar, cu aldine*, că viaţa e de trei luni.

Mi-a făcut plăcere să vă cunosc.

*bold, române

12 thoughts on “Mai am doar 3 luni de trăit

  1. am primit si eu acum 2 ani o sa te plictisesti de el dupa 1 saptamana dar fiecare prieten o sa fie fascinat. si o sa il strice. adica o sa fie mai greu de pornit si nu o sa mai faci scoruri record.

  2. @raka: oricând, vecine, weekendul ăsta o să fiu mai mult pe-acasă.

    @bloodie: nunu, ăla-l iau cu mine în mormânt. Dacă vrei să mă ajuţi, ai putea să-mi tragi un router lângă cimitir, să bloghează şi mâna mea ceva.

  3. Am un prieten care a avut un Powerball. E tare ciudata jucaria, e putin periculoasa mi se pare.

    Oricum tare faza cu garantia. Nu puteau sa spuna direct ca e 3 luni si gata? Unii chiar nu gandesc inainte de a face ceva. Una e sa spui o data eu stiu e o idee e gresita si o remediezi. Dar sa lasi campania asa.. e jalnic.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.