Mă las de fumat!

De luni. Să moară mama lui Frankfurt dacă vă mint.

Problema e: cum? Ideală ar fi varianta “curcan rece”, adică cold turkey, cum ar veni. Adică dintr-o dată. Planul e făcut, ziua e stabilită (e stabilită pe luni pentru că duminică e întâlnirea bloggerilor la care voi lua parte, iar din momentul în care mă las, o vreme nu voi fi în stare optimă de funcţionare, aşa că e cel mai safe), oameni care să se ocupe de mine (gen, să mă înjure tare dacă am gânduri fumigene) am, casa e deja no-smoking zone, voinţă sper că este destulă.

De ce? Pentru că e cel mai bine. Fumez de mai bine de zece ani şi îmi propusesem încă de anul trecut să mă las. Pe de altă parte, tot mai multe persoane foarte apropiate mie dezvoltă probleme grave cu plămânii, şi mi-e frică. E şi un viciu al naibii de scump, şi la o adică murdar şi puturos.

Îmi va fi dor? Normal. Îmi place să fumez, la modul sincer. Nu e vorba de nevoie fizică, chiar îmi place. Dar e timpul să ne despărţim, eu şi tutunul.

E foarte probabil să vă ţin la curent cu situaţia în perioada următoare.

11 thoughts on “Mă las de fumat!

  1. Tinere iti urez multa bafta! Sper sa reusesti, noi nefumatorii suntem alaturi de tine si te vom injura de fiecare data cand vei avea ganduri fumigene :))

  2. curcan rece e cea mai buna modalitate de a te lasa, parerea mea, daca incerci cu plasturi sau gume dinalea, din cate am auzit sunt foarte scumpe, asa ca ar fii mai scump decat sa continui sa fumezi, dar ca deobicei, iti urez multa bafta tigane si stii ca te sustin :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.