Gata!

Vă rog să mă scuzaţi dacă voi scrie ampulea acest post. E ora 2 aproape şi vin de la întâlnirea super bloggerilor timişoreni, deci sunt super beat.

Despre întâlnirea super bloggerilor timişoreni voi scrie mai pe dupămasă aşi voi pune poze tot atunci, sau cel târziu marţi. Pentru că am băut.

Vai ce greu e să scriu corect.

Anyways, ideea e că e ora 2, luni, iar eu am fumat ultima ţigară din pachetul meu, şi de asemenea am fumat şi ultima ţigară din pachetul lui Costel. Eu mă las de fumat, de azi-. La fel s-a angajat şi Dan, dece-blog-ul nostru dwe toate zilele, precum şi costel şi rob (despre care am promis că o să sicriu mai mult, gen.).

Ideea e că am fumat ultima ţigară. Dacă totul merge bine, de azi sunt nefunător 100%. Pentru că trebuie. De acum are cine să mă controleze, are cine să mă c erte, am cui să-i datorez bani dacă fumez. Totul e minunat.

Vreau pe această cale să-mi cer iertare tuturor fetelor pe care le-am supărat e-a lungul existenţei mele. Fără legătură cu fumatul, ştiţi că eu ţin sau cel puţin am şinut la toate, şi nu a fost intenţia mea să vă rănesc pe niciuna.

Pula mea.

P.S. dacă se va întâmpla din când în câmd să mai servesc nu tututn, ci câte un supliment natural, get it, nu se pune, da?

11 thoughts on “Gata!

 1. Las ca va urmaresc eu!Si pe tine si pe Dan…daca am reusit eu sa ma las, puteti si voi.

  P.S. nu mai incerca sa fii sentimental, tu oricum o sa-ti bati nevasta :))

 2. @Răzvan: mersi, mersi
  @Numaplictisi: e, momentan nu-s însurat :)
  @Richie: eu întotdeauna am forţa să mai scriu ceva :)
  @Cami: sigur nu acum, deodată cu ţigările. :)

 3. Sa-ti spun o chestie, e valabila si pentru Dan – fumator vei fi toata viata, ideea e sa stii sa le moderezi. Adica nu mai mult de 4-5 tigari/zi si ce e mai important fara tigara la cafea…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.