eDomenii.ro şi GlobeHosting – mai bine te lipseşti

Am o problemă cu edomenii.ro. Am comandat de la ei, în data de 11 martie, un domeniu .ro şi un pachet de găzduire. În data de 12 martie am confirmat plata. Teoretic, în maxim 72 de ore trebuia să am domeniul pe picioare, în stare de funcţionare. Asta după ce scria la ei pe site. În data de 18 am trimis primul ticket de asistenţă, pentru că nu numai că nu funcţiona, dar nici nu primisem vreun e-mail de confirmare a tranzacţiei sau cu datele tehnice ale domeniului. Băieţii, prompţi, mi-au răspuns în mai puţin de o oră, spunând că în maxim 72 de ore de atunci totul va fi în regulă.

Cinci zile mai târziu am trimis al doilea ticket de asistenţă, la care am primit răspuns în jumătate de oră. “Domeniul dvs va fi activat in cursul acestei saptamani”. După alte patru zile, adică acum câteva minute, i-am sunat. Mi-a răspuns o roboţică, întrebându-mă la ce departament vreau să ajung. După mai multe “apăsaţi tasta 1 dacă…”, m-a transferat la tehnic.

“Vă rugăm să lăsaţi mesaj după semnalul sonor”

Are idee cineva ce-i de făcut în cazurile astea? Sunt mai bine de două săptămâni de când le-am plătit serviciile, iar eu nu mă pot folosi de ele.

Update:

din pacate s-a amanat foarte mult activarea ultimului pachet de domenii .ro. Motivul acestei amanari a fost o neintelegere la semnarea noului contract cu RNC-ul. Aceasta neintelegere a fost pana la urma solutionata in cursul zilelor trecute iar toate domeniile .ro ramase neactivate vor fi activate si vor deveni functionale in cursul zilei de luni. Speram ca aceasta intamplare nefericita nu va afecta posibila colaborare pe viitor dintre noi. Va multumesc pentru intelegere.

Sunt curios.

10 thoughts on “eDomenii.ro şi GlobeHosting – mai bine te lipseşti

 1. Eu folosesc romarg.ro . Nu vreau sa le fac reclama, dar sunt Ok. Nici nu e nevoie sa le confirmi plata ca sa-ti activeze domeniul. Plata se face la o saptamana.

 2. Am găzduire la ei de câţiva ani şi sunt foarte mulţumit de serviciile lor. Am domeniu .com. Cu domeniile .ro ştiu că au avut probleme şi în trecut. M-aş fi aşteptat să le rezolve până acum.

 3. GlobeHosting sucks rău de tot…
  Aveam probleme non-stop la ei :|
  Până mi-a venit mintea la cap şi mi-am făcut host la mine acasă :))

 4. Eu am stat vreo 2 saptamani pana sa mearga totul si chiar azi vad site-ul e offline o sa astept pana luni si atunci o sa intru in legatura cu servicul lor tehnic noroc ca inca nu e gata site-ul . Oricum la cat am platit nu ma asteptam la cine stie ce uptime dar atat timp cat ai platit un serviciu te astepti sa mearga bine .

 5. Din cate stiu eu, edomenii e acelasi lucru cu globehosting. si ca sa mai fie unul, am fost tare nemultumit cand altcineva a inregistrat domeniul pe care l-am comandat de la ei cu 10 zile in urma. . . nu mi-a folosit la nimic faptul ca mi-au facut refund dupa vreo luna.

  Dar, asa se lucreaza la globehosting. (fara sa mai fie nevoie sa mentionez ‘amabilitatea’ cu care esti tratat de angajatii lor)

 6. Eu nu am nimic cu ei,am inregistrat doua domenii acum 2 saptamani,la primul a durat 24 de ore activarea iar la al doilea 10 minute.

  Probabil au avut probleme la inceput,nu era personal care sa se ocupe!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.