Băi, ăştia veniţi din dofollow.ro

Aşadar: pentru cei veniţi aici de la dofollow.ro: dacă tot e să lăsaţi comentarii semnate cu keyword-ul vostru preferat (chestie care se cheamă spam, ţiganilor), vă rog să apreciaţi că nu am început să şterg toate comentariile şi, dacă tot bălăcăriţi pe-aici, măcar faceţi un mic efort şi scrieţi un comentariu care să nu pară scris de un roboţel retardat.

Reţineţi, însă, faptul că apar din ce în ce mai mulţi care comentează doar de dragul linkului nofollow şi la un moment dat am să dau şi eu pe dinafară. Recomand, deci, să vă semnaţi cu un nume, chiar dacă linkul e promo. Mulţumesc frumos.

13 thoughts on “Băi, ăştia veniţi din dofollow.ro

  1. de vere, ce sa faci, daca esti popular se ingramadeste lumea sa faca exchange cu tine si sa te comenteze. felicitari pentru locul in clasament si salutari din oltenia. :)

  2. ahahaha, deci mircea badea are blog? nu ura el blogurile or smth? nu erau bloggerii ultimii oameni?
    si ce poza si-a pus header, pun pariu ca a ars si o laba uitandu-se la el. saracu’.

  3. Bai nu se poate asa ceva! Musai o fo sa spui tu care e secretul? Pai nu te gandesti ca erau deja zeci de bloggeri pe care ii pandea succesul la colt daca te dadeau pe tine in vileag? ofofof! Numai la tine te gandesti! :cry:

  4. Inca nu anchete dar pe viitor sa vezi ce o sa fii intors pe toate partile. Sincer, nu cred ca vei face multi purici prin top 10. Link exchange, inca, este o mare tampenie caci toti il vor si nu se uita daca respectivul vrea sau nu vrea sa faca de-astea.

  5. @Korova: are, mami, si ne mega injura pe noi, restul, pulifricii.

    @Florin: ce sa-i faci, sunt un egoist :)

    @kingquizz: stiu ca nu voi face multi purici sus, dar e fun pe moment :)

  6. Apropo de mircea badea…e adevarat ca el zicea ca blogarii sunt ultimii oameni..dar acum cred ca si-a schimbat radical parerea mai ales ca e pe primul loc pe trafic :)

  7. Comentează dom’ preşedinte la tine pă blog ah ? :)
    Şi roboţelu ăsta tot de pe trafic.ro a venit ?:)) Sau e chiar dom’ Băsescu ?

  8. Apropo de urmaritul pe twitter vezi ca a aparut si o versiune romaneasca mult mai haioasa: http://www.ciripescu.ro
    Acu eu is clar de parere ca “buy Romanian” asa ca eu unul am si trecut deja. Daca e tot sa facem promovare cuiva gratis o voi face unui roman :))

  9. Bravo Mr. Sirb, ai lovit cuiul in cap!

    Da-mi place ca presedintele tuturor romanilor e si cel mai mare spammer la tine acilea… Cred ca vrea sa ne arate cine e cel mai retardat dintre robotei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.