Astăzi e o zi tristă

Pentru că e ziua în care am văzut primul ţânţar de anul acesta la mine în cameră. Bine, el nu-mi va face probleme, pentru că e unul singur şi e şi ameţit de răcoare. În schimb, peste vreo lună-două, eu îmi voi petrece zilele înjurând vietăţile acelea mici şi pe cine le-a făcut. Că veni vorba: creştinilor, dacă consideraţi că Dumnezeu a creat ţânţarii, atunci să vă fut şi pe voi, şi pe Dumnezeul vostru. Habar n-aveţi ce groaznici sunt. Eu sunt singura persoană din casă muşcată de ţânţari. Eu locuiesc în camera cea mai călduroasă, care-i înnebuneşte pe ţânţari. Vara dorm gol (fetelor), şi nu e plăcut să fii muşcat de ouă. Nu mor nici de la căcaturile alea de aparate electrice de ucis ţânţari. Tind să cred că în jurul casei mele s-au întâmplat mutaţii la nivel genetic în rândul bâzâitoarelor, acestea devenind rezistente la otrava respectivă.

În fine. Mai am o perioadă de respiro până atunci. Mă voi mulţumi să prind ţânţarul ăsta, să-l flecesc, eventual să-i dau şi foc, dacă mai rămâne ceva după flecire.

5 thoughts on “Astăzi e o zi tristă

 1. un tantar te suge de testicule.
  foarte trist :((

  de ce nu mori odata?

  e de stiut ca femelele le au cu sange.

 2. @Tomata: bre, habar n-ai ce pierzi dormind imbracata :) Aer conditionat sau neconditionat, nimic nu bate goliciunea printre asternuturi 8->
  @dadaaandrei: intrase ghiavolu’ in blog.
  @dAImon: bineinteles, vara ma mut din pat in pat, pe motiv ca la mine e cald si am prea multi tantari :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.