La mine la poartă e-o pisică moartă

cine-o râde şi-o glumi/s-o mănânce coaptă.

Serios, azi dimineaţă a apărut o pisică moartă la mine sub poartă. Pare moartă prin aruncare violentă, sunt urme de sânge uscat pe lânga cap. Ea, în sinea ei, e intreagă, dar se vede în ochii ei mari şi albaştri, rămaşi deschişi încă, că nu i-a plăcut. Ce mod de căcat să-ţi începi ziua: murind.

Am şi o poză, dar nu o pun ca imagine, ci ca link. Nu clickuiţi decât dacă vreţi cu adevărat să vedeţi o pisică moartă. Serios. Link.

15 thoughts on “La mine la poartă e-o pisică moartă

 1. vai ovi nu stiu ce se intampla dar si schimbarea la fata a blogului, si poze cu pisici moarte, sunt prea mult!!!! bine macar ca nu mai ploua in bruxelles!!

 2. nasol.

  am si eu 2 pisici acasa.
  mi se rupe inima cand vad asa ceva. am avut si eu o experienta de genu. din ferilire nu era a mea.

  ar fi mai suportabil daca as gasi un betiv mort, sau chiar distractiv daca ar fi Gates,.. dar noah. nimeni nu merita sa moara dimineata (inafara de Gates).

 3. cum banuieste si Richie, soseta e arma crimei =)) Probabil soseta respectiva vine de la Sandu, interlop in lumea boschetarilor trecuti de a 6-a decada din zona noastra de bastina…

  Offtopic: ba, tu vezi ca iar o disparut necuratu’ ? :))

 4. @dAImon: da bre, blogul meu e family blog, hehe.

  @vasilica, Richie, Raka: Da, soseta e de vina, hehe.

  @Raka: unde, ce, cum?

 5. singurul lucru care il pot zice e…ai picat si te-ai lovit la cap?ai visat urat?sau ai devenit mobid asa de-odata…saraca pisicutza…bine-a zis encoder…mai bine era un betiv…si totusi…bine ca nu e catzel :)

 6. doamne,cate rautati exista p lumea asta.mi se rupe sufletul cand vad…saraca pisica.cu ce a gresit ca sa merita asa ceva?duca-se dracului dobitocul care a fk asta.sa-i arda ficatzii in iad si sa se umple de ciuma sa ia sida si sa faca leucemie.cel mai frumos mod de a petrece urmatorii ani de viata.luar-ar dracu!

 7. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( NUMI MAI AMINTITI PROSTILOR PARDON PUL0SILOR CA SI PISICA MEA A MURIT ASA DOAR CA NU AVEA URMA DE SANGE SI NU ERA LA POARTA ERA LA…:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 8. sa dea Dumnezeu sa moara si ala asa care a omorat pisica, sa vad un om ca moare pe stada de foame nu ias da sa manance mai bine dau la un animal:(stii cum ii animalele au tot dreptul sa se jigneasca intre ele cu “ba omule”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.