Dragi studenţi la UVT

Am şi eu, ca-coleg, o rugăminte la voi: nu mai veniţi toţi cu maşinile la facultate.

E o înghesuială de nedescris în parcare. E gălăgie şi mizerie. Vă apucaţi şi parcaţi pe trotuare, nu mai poate trece nimeni pe ele, astfel pietonii sunt nevoiţi să meargă pe partea carosabilă, unde-i claxonaţi. Nu aveţi nevoie toţi să veniţi cu troşcoletele la şcoală, mai ales ăia care staţi prin Complex sau prin spatele facultăţii. Vă înţeleg, aţi venit mulţi de la Severin şi trebuie să arătaţi Vestului că aveţi Golf 3 tunat, cu bas. Dar vă rog, faceţi-o în alte circumstanţe. Uite, Complexul e numai bun, seara. De asemenea, cluburile de fiţe sunt iar o locaţie propice pentru a vă etala bolizii. Nici nu trebuie să intraţi în cluburi, că ştiu că n-aveţi bani. Parcaţi maşinile în faţă şi opriţi motorul, să nu consume, şi sigur agăţaţi vreo proastă. Oriunde, dar nu mai obosiţi parcarea, trotuarele şi spaţiul verde din jurul facultăţii. Dacă vreţi, gândiţi verde: vă lăsaţi rabla în faţa căminului şi veniţi pe jos = participaţi la salvarea planetei.

Serios, e deranjant cu atâtea maşini acolo. Azi, de exemplu, m-am învârtit 10 minute să găsesc un loc de parcare, nu se mai poate aşa :)

8 thoughts on “Dragi studenţi la UVT

  1. esti complexat?ca severinenii au golf 3 tunat?esti nebun la cap?
    te iei de lume fara sa-ti facut tie personal ceva?esti vreun aparator al vestului cu chip uman?sau care e intr-adevar problema ta?

  2. Severinenii… adica oltenii :)) vai shi amar, tzarani care au dat navala la Timisoara… daca e asa de bine acolo la ei de ce mama dracu` nu au ramas la Craiova? :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.