Alunecă tare

Afară, pe şosele. Pentru că a nins trei zile într-una, s-a mai topit, a mai îngheţat, s-a mai fleşcăit, a îngheţat iar. Iar autorităţile au fost luate din nou prin surprindere de zile întregi de nămeţi. Şi de atenţionarea de cod galben din partea vestică a ţării. Şi de faptul că de trei zile maşinile alunecă graţios pe şoselele Timişoarei.

Într-o vreme dădeaţi cu sare, nisip sau mai ştiu eu ce căcaturi pe şosele, pentru ca noi, şoferii, să nu alunecăm şi să lovim dracului vreo babă care caută moartea pe trecerea de pietoni. Acum de ce n-o faceţi? Vă e jenă, gândiţi că nu se cade, la jumătatea lui Februarie?

Să vă fut.

5 thoughts on “Alunecă tare

 1. Mda, wtf.
  Ieri eram mai aerian, si la prima trecere de pietoni, m-am bagat vitejeste. Pacat ca era gheata, era sa alunec, si spre mine venea o duba cu sofer kamikaze. Nu stiu cum am reusit sa trec, dar inca studiez reteta.

 2. sa viscoleasca sloboz si toti militienii romani sa stea cu gura deschisa-nspre cer cand nu ling noroiul de pe alei, intoarce-li-s-ar diareea in cur si iesi-le-ar prin gura de neterminati borati

  da, vin din viscol, si nu, NU vrei sa stii ce e in bucuresti.

  a, si sa nu uit, MUIEMUIEMUIEMUIEMUIE militia romana

 3. ‘tu-i mama ei de gheata, ca io era sa ma fac zob luni dimineata. Noroc ca am intalnit in alunecarea mea numai niste crengi de copas si nu un stalp sau o masina. Si pentru aia ce tre sa arunce cu anti-derapant: mue cu ciocanu’

 4. @dAImon: sa-ti fie frica de dube, intotdeauna. Si de Daciile rosii si de soferii de pizza.

  @Korova: imi place cum gandesti, hehe.

  @Cami: Azi inca n-am avut curaj sa ies :)

  @nebuloasa: eu unul m-am invatat anul trecut: masina nu e facuta pentru gheata. Sa ma fi vazut aseara, şontîc-şontîc, cu 30km/h pe Take Ionescu :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.