Toxicity la viori

Mai ţineţi minte System of a Down? Normal că mai ţineţi minte, că vă rupeaţi în figuri pe muzica lor la chefurile din clasa a zecea (am presupus aici că cititorii mei n-o ard pe manele şi Inne). Mai ţineţi minte şi când a circulat pe toţi interneţii “cover-ul” lui Avril Lavigne după Chop Suey? Aşa-i că v-a îngrozit?

Ei, azi vă prezint un cover după Toxicity, cântat minunat de trei gagici bune, la tobă şi viori.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=D13yo8eLaRI

21 thoughts on “Toxicity la viori

  1. DAMN, la naiba, cat de superb poate sa sune coverul. si apropo de avrila, pe cel de la metallica il stiti, din pacate chiar nu-mi aduc aminte ce cover a facut dar oricum in stiulul ei pe care nu ai cum sa-l confunzi si anume dezastros + cel de la guns!!! oricum tipele astea dupa ce ca-s bune rau, mai si canta superb!!!

  2. @shop: vezi că nu-ţi las linkul, poţi să comentezi cât vrei. Chiar spam pentru sex shopuri nu accept. Thank you, come again.

  3. nu cred ca am cuvinte. este amazing! toxicity e una din melodiile mele preferate de la system. fetele astea au un mare talent. peace!

  4. Bai e frumos , DAR am vazut pe utub un pian 2 viori si un violoncer , sa vezi acolo tata. Wagner hevi metal. daca gasesc exact linku il pun aci

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.