Sziget Lineup, prima versiune

Primele nume mari (în sensul de care mă interesează pe mine) din line-up-ul Sziget 2009 sunt, în ordinea care este:

Placebo, The Offspring, The Prodigy, Fatboy Slim, The Ting Tings, Pendulum, Buena Vista Social Club, Ska-P. Pe alţii poate că i-ar mai interesa Klaxons, Armin van Buuren şi Bloc Party. A început bine, de-abia aştept. Vă ţin la curent, ca anul trecut. Chiar dacă nu vă pasă. Ca anul trecut.

Ce mă bucură cel mai tare sunt Placebo, pe care vreau să-i văd anul ăsta, dar parcă capitala noastră e prea departe; Prodigy, pe care n-am apucat să-i văd live până acum, şi au cam revenit în forţă; Ska-P, pe care i-am ratat acum 4 ani; The Ting Tings pentru că mă simt pe val.

Că veni vorba, ultima piesă Placebo:

[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/peste9000/e8ed64a971694b[/trilu-audio]

Se găseşte de descărcat moca de la ei de pe site.

14 thoughts on “Sziget Lineup, prima versiune

  1. Pentru Bloc Party m-as duce, caci imi place mult primul album, dar mi-e ca n-o sa cante deloc piese de pe el.
    Oricum, cum o sa plec la Anglia la furat, cred ca o sa am ceva ocazii sa-i vad cam pe toti din line-up.

  2. daca scot Placebo ceva nou si secsi, poate ma gandesc. e naspa ca tre’ sa lucrez daca vreau in vara pe la festivaluri ..

    .. btw, la ArtMania mi-am propus sa ajung no matter what.

  3. Alea de te intereseaza pe tine ma intereseaza si pe mine. Iar de la Klaxxons 2 piese vreau sa ascult. si una de la Bloc Party si Armin.

  4. Cat de sigur e ca vor fi Placebo la Sziget? Care e sursa de fapt a line-up-ului? Ca eu tot caut o confirmare pe net si nu gasesc (maybe i’m not doing it right ;) )

  5. Pana acum nu e nimic care sa ma faca sa ma deplasez pana acolo. Astept, astept. Si daca nu apare cineva care sa ma atraga in asa hal sa nu ma pot impotrivi (cum a fost anul trecut), o zi sau doua tot m-as duce. Wish-list-ul meu nu continea niciunul din numele alea :( dar mai e vreme pana-n august.

  6. Adevarul e că nici wishlist-ul meu nu conţinea niciun nume din cele de mai sus, dar în schimb conţinea Arctic Monkeys. Şi ghici cine cântă la Novi Sad în iulie? ;;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.