Starplugz – Life

Sebi şi Andrei au o exclusivitate: un videoclip căruia i-au facilitat existenţa, anume Starplugz – Life.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=ruh1B9DH97E

Da, nu e ceaşca mea de ceai, dar ascultând-o obiectiv pot zice că e perfectă pentru segmentul căreia i se adresează. Plus că e mişto clipul, m-a ţinut fixat cu ochii pe el o vreme.

Cică în spatele Starplugz ar fi cineva cunoscut “în altă formă”, dar încă n-am reuşit să-l torturez pe Andrei destul cât să-mi spună. Poate ar trebui să-i gătesc. :)

8 thoughts on “Starplugz – Life

  1. 1)Nu am înţeles faza cu exclusivitatea. Dacă este EXCLUSIV pe blogurile lor, de ce îl ai şi tu şi denisa şi încă vreo 2?
    2) Mişto piesa, şi originală, nu am ce zice. Nu mai sunt decât vreo mie, care “exploatează” sunetul ăsta de acordeon pe house. Vezi In-grid şi Tom Boxer.
    3) Care e faza cu camera lu’ Sebi? Nu este posibil să se mai filmeze clipuri pe camere din astea. Orice clip care se respectă TREBUIE filmat pe peliculă. Nu este posibil să mai existe imagini în clipuri din astea “de album de nuntă”.
    4) +-uri. Toate minusurile de mai sus se rezolvă la montaj. Cine a montat “clipul” (e cam mult zis “clip”) e foarte, foarte şmecher. Deşi s-au învârtit în parcarea unui market vreo 3 duble a făcut să pară ca “ride of their lives”. “Montatorul” face toţi banii. BRAVO LUI !!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.