Se întâmplă zilele astea

  • Ţapinarii în Bunker – azi
  • Se aniversează 2 ani de The Serious Road Trip în Setup, cu Blazzaj, Sonatic, Melting Carousel, Eloize şi AmberSkin – mâine, 20 martie. 15 lei costă.
  • Tot mâine m-aş duce, ca un nerd ce sunt, la ITfest, la Lan Party. E moca, dar trebuie înscriere pe site-ul respectiv.
  • Sâmbătă, 21 martie, să nu uităm de Showtime, în Bunker. Teoretic tot 15 lei.

6 thoughts on “Se întâmplă zilele astea

  1. Hello! Poti sa te inscrii super simplu pe site. Sau imi zici mie si te trec pe lista ;)) Singura chestie ii ca tre sa vii cu compu/laptopu de acasa. In rest, o noapte luuuunga de jocuri :)

  2. Ah, fuckin’ A, aşa şi voiam să fie, să vii cu rig-ul de acasă :D

    De înscris m-am înscris, teoretic. Am primit mail automat de confirmare, gen “we’ll look into it”, dar nici un alt raspuns. Notează-mă tu acolo, ca să fie sigură treaba. Mersi :)

    Că veni vorba, de la ce oră ar trebui să ajung? Eu aş cam merge mai întâi în Setup.

  3. domnule Ovi

    tin sa te anunt ca si eu sunt inscris la lan party. Desi ma indoiesc ca o sa concuram unul impotriva celuilalt pentru ca eu merg la DotA… Inscriere mi-am facut de 2 ori, a sa fiu sigur, si mie si echipei. Prima data direct prin Andreea, adca de acuma vreo 3 saptamani. A doua oara ieri direct pe site. Ce ma distreaza / indigneaza e ca nu e afisata nici o lista de participanti nicaieri, nici vreun program de incepere / desfasurare. Si nici feciorasu’ responsabil de treaba asta nu se sinchiseste sa raspunda macar la mess… Aaaaa, si sa nu uit : nu stiu ce mesaje de confirmare ai primit tu, mie nu mi-a venit absolut nimica! si cel putin pentru dota, regulamentu’ e mai mult decat vag si insuficient…

  4. PS: nu cred ca apuci setup prima data pentru ca de obicei la vest se inchid portile la ora 22:30, moment in care nu mai intra nici dracu, ca portaresele de servici pe weekend vor sa se simta importante, deci…. Recomand sa discutam la o tigara mai pe seara toata tevatura :D sa vedem si cum ne caram echipamentele, aprovizionam cu redbulluri, tigari, dictionare de injuraturi unguresti etc. :)

  5. Problema e că tocmai ce am aflat că s-ar putea să nu ajung nici în Setup, nici la LAN party, din motive de bere gratis.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.