Obsesii muzicale recente, în limba română

When all else fails, postăm muzică.

Aşadar, am zilele astea o problemă cu două melodii, ambele de pe la noi. Prima ar fi Guess Who feat. Spike – Tu, melodie ce a acaparat interneţii de vreo săptămână. Credeam că-mi trece după două-trei zile de ascultat pe repeat, dar nu-i chiar aşa de uşor. Băieţii ăştia au făcut o piesă pe care n-ai cum să o ignori. E vie, e catchy şi e cu iarbă. Combinaţia fatală. Generaţia nouă de rapperi mişto and shit. Deci, Tu:

[vimeo width=”530″ height=”300″]http://www.vimeo.com/3946939[/vimeo]

Lăsându-i la o parte pe Spike şi pe Guess Who, o altă obsesie recentă e Snails. Sunt cinci băieţi din Chişinău, pe care i-am văzut prima oară anul trecut, la mall, fată, în cadrul Zilelor Basarabiei, şi pe care am avut norocul să-i revăd sâmbăta trecută în Jazz. Cântă un indie/post-punk revival (cred că astea ar fi tagurile, plm) foarte mişto. Seamănă cu Arctic Monkeys (au şi cântat două melodii de-ale lor în ultimul concert). Vă prezint cele mai două melodii ale lor, după umila mea părere.

Snails – Patrula:
[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/bartoza/1651ea2f9213cb[/trilu-audio]

Snails – Pistol cu capse:
[trilu-audio]http://www.trilulilu.ro/mimo/ecd07f16e9a13f[/trilu-audio]

Audiţie plăcută.

5 thoughts on “Obsesii muzicale recente, în limba română

  1. Da, hehe, şi pe mine m-a izbit ideea asemănării la prima ascultare. Dar în final am concluzionat că nu-s chiar pe acelaşi film ele, melodiile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.