Maicăl, te iubim, că ca tine nu găsim

Bă, şi mie mi-a plăcut Michael Jackson la vremea lui, şi eu am crescut cu muzica lui, a fost primul Compact Disc din casa mea, l-am respectat şi îl respect pentru ce a făcut, dar deja e prea mult. Trebuie să vă puneţi căcatul împreună, ca să mă exprim româneşte. S-au umplut interneţii, ziarele şi televiziunile de Michael.

Aseară la Antena 3 (cred), era invitat Doru Octavian Dumitru, iar pe ecran apărea mare subtitlul “Ce părere are DOD de moartea lui Michael Jackson?”. Nu ştiu ce zicea artistul, că televizorul era pe mute, dar CUI PULA MEA ÎI PASĂ?

Astăzi la ProTV (cred) se discutau condiţiile morţii Regelui. Adică ne reaminteau că se cercetează şi se fac autopsii peste autopsii, deşi legiştii au declarat că nu sunt urme de act criminal. S-a dat înregistrarea apelului 911 care chema salvarea pentru MJ, pe fundal sonor dramatic, cu imagini tremurânde cu o ambulanţă pe ecran.

Trackerele ilegale de filme, jocuri, muzică şi softuri pirat (hehe) s-au umplut subit de DVD-uri cu concertul de la Bucureşti din ’92, de toate videoclipurile scoase vreodată de omul ăsta, de filmări, de albume, de colecţii, de tot. Aşa am auzit, adică, nu ştiu, nu-s din zonă. De parcă odată cu moartea lui au început să sufere de dispariţie spontană toate materialele lui şi toate dovezile cum că el a existat vreodată.

mj1 mj3 mj2

Pe blogurile româneşti, “michael jackson” apare de 8.470 de ori din 25 iunie şi până la ora la care scriu această însemnare. Anunţuri că a murit, necroloage, “Remembering Michael”, ode şi tot felul de mizerii.

Băi, el a existat şi în ultimii 10 ani, timp în care am uitat toţi că există, timp în care n-a mai scos nicio melodie demnă de dat din gioale pe, timp în care tot ce se mai auzea de el era că a mai futut un băiat prepubescent sau că i-a picat nasul.

Relaxaţi-vă şi vedeţi-vă de viaţă. Aţi vărsat o lacrimă, treceţi peste. Nu v-a schimbat viaţa în mod special, nu v-a şters la cur când eraţi mici, nu v-a ajutat să mergeţi pe bicicletă, nu v-a dus la curve, nu v-a dat de băut, nu aţi jucat mingea cu el. Când o să moară Moga, tot aşa o să faceţi?

Şi o melodie de sezon:
httpvh://www.youtube.com/watch?v=tVACUjHn6yU

13 thoughts on “Maicăl, te iubim, că ca tine nu găsim

  1. ala din mijloc e torrentbits, ala din dreapta e bittorrents, dar ala din stanga care e? dai un invite? :) schimb cu c-zone..

  2. De acord cu tine. Daca mai aud numele “MJ”… ma impusc in cap. M-au terorizat in masina toate radiourile cu muzica lui. Cand a murit Richard Wright n-am auzit sa se inghesuie lumea sa scrie despre asta. Si din punctul meu de vedere, a contribuit mai mult la evolutia muzicala mondiala prin intermediul Pink Floyd decat MJ singur sau cu Jackson5.
    Dar ma rog, opinii…

  3. Sunt conştient de asta, Tomato. Doar că tu şi alţii ca tine vă pierdeţi, din păcate, în îngrămădeala celor care au scris doar pentru că e subiect monden.

  4. Auzi ma ca l-o omorat CIA-u’ cu un EMP de la un satelit cu tehnologie sovietica furata de americani din cauza ca voia sa dezvaluie nush ce manareli uber secrete. Si extraterestrii l-au clonat si-l tin pe planeta lor.

    Am si linkuri :P

  5. bha ce pl mea ai mha u cu michael u nu vezi ca la cat de prost esti nici numele nu stii sa il scri.mata nu avea alta treaba decat sa se futa cu tactu sau cu alt amant ca sa faca un bou ca tine?bha mucosule cand o sa sti si u macar sai scri numele corect atunci sa scri p un website public mha ratatule dute in morti tai la nanik k se supara mamica si ti se raceste su supica . . . . . . . si dak un singur lucru urat mai scri despre el te bag in pizda mati de idiot facut din gresala X(X(x(X(X( mha fraiere knd o sa faci u tot ce a fct el si cand o sa ajungi u unde a ajuns el atunci sa critici k u nui ajungi nici la degetul mic mucos idiotx(X(X(X(

  6. Nu pot decat sa fiu de acord cu discursul elocvent al Alexa.ndrei. Luna viitoare stiu ca tine un seminar la Cambridge despre semiotica si vreau sa fiu sigur ca ajung sa discut cu dumneaei metafilosofia din spatele mortii lui Michael( nu maical, incultule!!!).

  7. BAI TAMPITULE IN PRIMELE RANDURI SPUI CA AI CRESCUT CU MUZICA LUI MICHAEL JACKSON DAR CUM POTI SA FI ATAT DE DOBITOC SA NU STI SA II SCRI NUMELE BAI FI ATENT CAND VEI AJUNGE LA INALTIMEA LUI ATUNCI SA DESCCHIZI GURA FRAIERE PANA ATUNCI CIOCU MIC

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.