Leapşă cu concerte

Asta-i o leapşă pentru timişoreni, primită de la Alina şi legată de o campanie Vio Bota/Radio Campus 100FM pentru Timişoara: ce concert (pop?) ţi-ar plăcea să vezi de Ziua Timişoarei?

Problema e că de 15 minute stau şi fac biluţe de muci, pentru că nu ştiu ce să răspund. Partea visătoare din mine ar vrea să enumere toate trupele străine, în vogă sau nu, pe care aş fi curios să le văd, de la Kings of Leon la The Killers, de la Manic Street Preachers la Gogol Bordello, de la Eminem la The Pogues, în timp ce partea raţională din mine realizează că nu vom avea ocazia să vedem nume aşa mari pe de-a moca, în Piaţa Unirii, prea curând. În primul rând pentru că ar fi foarte scumpe, în al doilea rând pentru că majoritatea nu cântă pentru ocazii politice, sau pentru un public mai mic de X oameni, sau în aer liber/fără bilet, şi în al treilea rând pentru că bravii noştri lideri locali ştiu exact ce le trebuie alegătorilor: formaţii obosite cu care au copilărit. Căci alegătorii lor nu sunt tinerii până în 25 de ani, ci cei puţin mai în vârstă.

Despre asta, în principiu, am să vorbesc mai multe mâine dimineaţă, la matinalul de la Radio Campus 100FM, să fiţi pe frecvenţă.

Tot ca leapşă o dau şi eu mai departe la alţi timişoreni, rugându-i de asemenea să o dea mai departe. Să meargă, deci, la Richie, Dan (Lady Gaga? :) ) şi Anda.

Edit: mi-a fost atrasă atenţia că am fost destul de egoist în alegerile muzicale, şi pe bună dreptate, ar fi trebuit să mă gândesc la nişte nume care să mulţumească poporul, nu pe mine. Şi practic nici n-am răspuns concret cerinţei lepşei. Aşadar, după îndelungată gândire, decretez că ar fi frumos să vedem în piaţa Unirii pe Beyonce, Eminem şi The Killers. Fără boşorogi!

One thought on “Leapşă cu concerte

  1. Ar fi ceva… Desi realitatea ne cam da peste nas. Pentru Beyonce, de exemplu, e nevoie de minim 15000 de bilete vandute, scena tre’ sa-i fie nu stiu cum. True story. Trait pe pielea mea la Cluuuuuj :)
    In plus sonorizarea din Unirii n-o sa fie veci potrivita pentru artisti de talia astora pe care i-ai enumerat mai sus :)
    Hai, poate pe Slim Shady n-o sa-l doara capu’ ca la el ii oricum mai mult cu gura si cu atitudinea decat cu vioara si sincronu’ :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.