Fără Zahăr, aseară în Taine

Când am intrat, era fum. Era plin, doar două locuri la bar erau libere. M-am aşezat pe unul din ele, mi-am comandat o bere şi am aşteptat.

Aşteptam să vină Rob, şi aşteptam să înceapă concertul. Până să vină Rob, m-am mutat la o masă, cu Tara, Andrei şi o altă fată. Aveam în faţă, departe, scena, iar în spate barul. În direcţia scenei, însă, era o fată. Brunetă. Semăna cu Audrey Tautou. A jucat-o pe Amelie în Le Fabuleux Destin D’Amelie Poulain, poate aşa ştiţi despre cine vorbesc. Avea zâmbetul, părul şi ochii ei. Şi o rochiţă neagră, cu spatele gol, care îi scotea sânii generoşi în evidenţă. Avea o aluniţă pe spate, puţin în stânga coloanei. Nu avea mai mult de 18 ani.

Lângă ea stătea Avril Lavigne. Bine, normal că nu ea, dar o fată de vreo 17 ani ce semăna leit cu cântăreaţa. Ochii aceia albaştri, bine conturaţi cu rimel negru în exces, zâmbetul acela larg, cu dinţi albi, părul acela perfect vertical, blond şi des. Zâmbea mult, probabil de la bere. Şi cânta. Cânta tot ce se auzea în boxe. Going Under i-a plăcut mult. Narcotic şi Ich Will, de asemenea. O înţeleg, muzică de adolescenţi.

Erau prietene bune, se vedea din privirea lor, după felul în care se uitau una la alta. Când a început concertul, nu le-a prea păsat. Erau prea pe val ca să le placă Fără Zahăr, mă-nţelegi. În schimb, s-au oprit din vorbit, s-au apropiat una de alta şi s-au uitat puţin în jur, să vadă dacă le urmăreşte cineva. Nu le urmărea nimeni. Or so they thought. Blonda s-a uitat în ochii brunetei, a zâmbit ştrengăreşte, s-a apropiat şi mai mult de ea şi şi-a lipit buzele de ale ei. Bruneta a zâmbit şi ea, cu buzele-i încă lipite de ale blondei, a întredeschis gura şi şi-a lăsat limba să se joace liberă cu a blondei.

Pe la jumătatea concertului, ameţite slab, dar vizibil, s-au ridicat ca să danseze. Cu gurile încă împreunate, bruneta şi-a cuprins partenera cu braţele, lăsându-şi palmele să se joace pe fesele blondei. Aceasta nu depunea nici cel mai mic efort ca să opună rezistenţă. Nici nu avea de ce, mă gândesc, pentru că se vedea clar prin tricoul negru şi strâmt că îi place. La un moment dat a prins şi ea curaj, şi şi-a ridicat mâinile de pe brâul brunetei, mângâind-o încet, mai întâi pe spate, jucându-se cu aluniţa acesteia, mai apoi timid pe umerii-i goi, pentru ca apoi să-şi aducă mâinile, tremurând de emoţie, spre pieptul bine dezvoltat al brunetei. Mâna dreaptă a blondei i-a cuprins brunetei sânul stâng, iar aceasta şi-a strâns picioarele, cuprinzând-o pe blondă între ele.

Mai mult de atât nu s-a prea întâmplat, cu excepţia momentului când blonda a început să exploreze fesele brunetei, profitând de faptul că aceasta purta doar o rochiţă destul de comodă cât să permită accesul degeţelelor ei mici, cu unghiile-i negre.

Concertul a fost OK.

22 thoughts on “Fără Zahăr, aseară în Taine

 1. Bun asa…si concertul ala…OK…cat a durat,au cantat marfa…treburi chestii…Nu mai pune posturi d-astea ca unii din noi avem imaginatia bogata :)) si….ne vin idei =))=))

 2. Deci, ai putea să scrii ceva pornografii. Şi concertul mă, doar ok? O fost fain la Trooper! :)
  PS: Fătucile alea două îşi fac tot timpul veacul pe acolo, e la ordinea zilei…

 3. Fara Zahar :))
  Ma dezamagesti bai Ovi. Avril si Amelie sunt 2 domnisoare care de 4 ani de cand se fac ca asculta rock.Juma’ de Taine le stie mai intim,juma’ doar pt destrabalarea la betie si papucii Tokio Hotel. Tu ai prins fazele siropoase,eu am prins mai multe in care luau piesele de la Fara Zahar drept manele si executau miscarea aia cu mana si bratu’. foarte inteligent, erau intr-adevar superioare cocalarilor de noi.
  Deci chiar ma dezamagesti :))

 4. “[..]Peste 36 de milioane de români citesc zilnic acest blog! Fii şi tu unul dintre ei! Urmăreşte-mă pe Twitter, abonează-te cu un reader la RSS sau abonează-te prin e-mail. (chestiile astea sunt gratis, pentru voi, cei mai noi într-ale interneţilor)[…]”
  care 36 milioane de romani???

 5. @roxid: n-aveam de unde sa stiu, nu cred ca le-am mai vazut, hehe.

  @tara: imi pare rau sa te dezamagesc, hehe. Eu n-am apucat sa le cunosc pana acum nici intim, nici pentru destrabalare.

  @moldo: bine, coaie!
  thumbs up

  @anrciscorvette: pai este, hehe.

 6. Asa ca sa fiu in spiritul Fara Zahar: Uai Ovi,adica vrai sa zishi ca aiestea tati sau intamplat in spatili mieu? Ci tari:)).A si…
  Do-ro-hoi ,Do-ro-hoi!!!

 7. Domnule Ovidiu, se pare ca tu ai avut o seara mult mai placuta decat accidentul meu de masina, si te invidiez din cauza asta :))

  Da’ nu-i nimic, acuma te pot insoti oricand si oriunde (dupa 9 seara) la baute :D Inclusiv la asemenea concerte :)

 8. o recenzie cu final neasteptat! speram, dupa ce, usor asudand, am parcurs primele fraze, ca povestea acestui spicy mix (amelie si avril…ca ele erau personajele induse de catre autor…asa, ca sa ne hraneasca interesul si imaginatia), chiar speram sa fie continuata, la fel de explicit, relatand (de la fata locului) si cand/cum si-o si trageau fetele (transpirate, intr-o atmosfera innecacioasa – deh, fum si fumuri – printre vesnicii poeti, fascinati de “incarcatura” si profundul momentului; corporatisti d’aia …’undercovered’, care spera sa agate o gacica mai ‘cool’ asa, dar totusi priceputa in gospodarie si in a depune bilantul la sfarsitul anului financiar (nu de alta, da’ mama lui, a corporatistului, i-a trasat exact prototipul viitoarei lui sotii) si ale caror reactii (de la aia tampa – adica de tampit) pana la acea senzatie acuta de laba – adica masturbare – tot cu final inventat)nici ca ma intereseaza (ii urasc la sange pe cretinii p’astia); onor gazda acestui loc relaxat si relaxant (btw, ai si filmat ceva?) si, nu in ultimul rand, cei mai de-ai casei…care, dupa cate vad in comment-uri, sunt familiarizati si/sau stresati, cat de cat, de pseudo-lolitele in cauza pe care, din pacate, nu au puterea sa le vada, ca tine, onorate scriitor, amelie si avril!
  ma bucur ca ai impartasit aceasta chestie (e prima pe care o citesc pe blog-ul tau), dar as fi preferat sa fii ceva mai creativ si, pentru ca tot iti plac femeile, sa le fi dat si o varianta de poveste cu final ‘inventat’! lor, care ar face si ele dragoste (ca tine, in motto-ul tau), le place sa aiba de unde sa aleaga! si (ipotetic vorbind) daca vreodata vei vrea sa schimbi “le-as fute” cu “le fut”, tre’ sa si inventezi cat mai mult. femeile, printre altele, adora minciunile (si urate si frumoase, minciuni sa fie)! prea putine, insa, recunosc asta! spre deosebire de scriitorul de gen masculin, eu cred ca stiu ceva mai bine ce-si doresc femeile. in cazul de fata, femeia isi doreste sa te mai citeasca.
  ignora lungimea comment-ului…m-a luat pana si pe mine prin surprindere!
  astept sa descopar si alte recenzii. si poate, pe viitor, incerci una cu final alternativ. da-mi de veste!
  altfel, spor si continuitate!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.