Concert Melting Carousel la Casa Studenţilor

Melting Carousel

Concert Mai mult un fel de repetiţie cu public, mi se şopteşte în cască, Melting Carousel, temporar sub numele de Kelting Marousel (“cel puţin la concertul ăsta suntem KM, nu MC” zice Iovan), joi 30 aprilie 2009 de la orele 20, la Casa Studenţilor, sala 203, nu sala mare. Moca. În deschidere cântă foarte frumos folk Tudor Opriş.

Ca să ştiţi despre ce e vorba:
[audio:melting carousel – amerie.mp3]
Melting Carousel – Amerie (de downloadat aici)

[audio:melting carousel – being john malkovich.mp3]
Melting Carousel – Being John Malkovich (de downloadat aici)

[audio:melting carousel – s.o.u..mp3]
Melting Carousel – Several Other Universes (de downloadat aici)

5 thoughts on “Concert Melting Carousel la Casa Studenţilor

  1. Salut, Ovi, am avut ocazia sa-i vad pe Melting Carousel cu M.C. (sper)la mare in Vama, anul trecut si mi-au placut enorm. Aproape ca nu mi-a venit sa cred ca pe noi ne mai intereseaza astfel de chestii de vis si de suflet, lipsite de banal si de brutal… Si m-am bucurat mult sa aflu ca formatia asta mai si sta langa mine, eu fiind din Arad (partea nonmicrobista a lui). Totusi exista o problema imensa: pe cat de mult imi plac piesele lor pe atat nu ii gasesc niciunde sau aflu prea tarziu de concertele lor. De aceea te-as ruga sa ma ajuti in privinta asta cu informatii despre aparitiile lor in public sau despre vre-un album chiar si daca sunt doar piese in format mp3. Mersi mult ca ti-ai facut timp sa lasi doua trei vorbe aici despre formatie si cele trei piese.

  2. @silviu: deocamdata nu exista un album. Tot ce am pana acum in mp3 sunt cele trei melodii de mai sus. De ascultat mai gasesti si pe paginile lor de Myspace si de last.fm.

    Date despre concerte gasesti, in principiu, tot acolo. Cand se vor mai intampla cantari MC in Timisoara, eu voi posta aici, pe blog, in masura in care ma va anunta Iovan. Mai mult de atat, nu cred ca te pot ajuta.

    Eventual urmareste si blogul lui Iovan, desi nu pare ca anunta cantarile acolo. Cine stie, poate in viitor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.