Celelalte Cuvinte la Timişoara

Celor cărora le mai place rockul românesc: miercuri, 2 decembrie 2009, la The Note cântă Celelalte Cuvinte. Concertul face parte din mini-turneul de sărbătorire a 28 de ani de existenţă a trupei.

Celelalte Cuvinte

Comunicatul zice că:

STEM, cel mai recent album al trupei, a fost lansat in luna octombrie a anului trecut si s-a bucurat de un generos turneu de promovare. Concertele din aceasta iarna vor cuprinde piese de pe noul album, precum si o selectie de pe albumele precedente. Vor fi si surprize pentru fani sub forma catorva piese cantate de trupa in rare ocazii.

Se pot face rezervări, după cum e tradiţia în The Note (deşi nu văd de ce ţi-ai rezerva un loc de stat jos dacă te duci să dai din cap) la numărul 0722 692 111.

De asemenea, Celelalte Cuvinte mai cântă şi la Arad (în Club Flex) şi Reşiţa (în Reschitza Rock Café), în 4 şi, respectiv, 5 decembrie.

2 thoughts on “Celelalte Cuvinte la Timişoara

  1. salutare! scuze de off-topic, vreau sa fac un scurt anunt:
    pe 6 decembrie voi organiza un flesh-mob prin care cateva zeci de tineri (cel putini) vor veni in Piata Universitatii din Bucuresti si vor aprinde lumanari la monumentele eroilor Revolutiei si mineriadei in semn de respect pentru cei ce s-au jertfit in decembrie 1989 si iunie 1990,vom aprinde lumanari pentru o tara care moare intorcandu-se acolo de unde a plecat acum 20 de ani, aprindem lumanari pentru moartea punctului 8 al Proclamatiei de la Timisoara.

    Vreau sa promovez miscarea si dincolo de Bucuresti, iar Timisoara este orasul din care a pornit Revolutia, si este unul din orasele ce a suferit pierderi omenesti la Revolutie pentru libertate, libertate care inca n-a venit.

    Dupa inchiderea urnelor, indiferent de rezultatul alegerilor, pentru ca oricum, avand de ales intre acesti doi candidati, Romania s-a intors acolo de unde a plecat in urma cu 20 de ani.
    Vrem sa fie un flashmob si nimic altceva mai mult. In Piata Universitatii, eu si amicii mei vom supraveghea toata seara marea de lumanari si ne vom asigura ca participantii la actiune vor pleca imediat ce vor aprinde lumanarea pentru a evita adunarea unei multimi ce poate provoca altfel de incidente.

    mai multe detalii si un filmulet de promovare a campaniei aici : http://razvan-sidoreac.net/?p=1279

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.