Twitterişti din toată #Timisoara, vedeţi-vă!

Vineri, 6 noimebrie are loc primul Tweet Meet din Timişoara, de la ora 17, în 700 Coffee & Lounge.

Organizatorii anunţă că:

Se va discuta despre importanta retelelor sociale, aplicatii care pot fi folosite pentru a eficientiza campaniile de advertising online, posibilitati de monitorizare a rezultatelor, bune practici in utilizarea Twitter si alte subiecte conexe cu tema aleasa. Despre toate acestea vor initia discutia Andrei Marin (Dream Production), Petre Gherman (thankyou.ro), Tudor Totolici (MB Dragan) si Dan Stefancu (deceblog.net).

Evenimentul se vrea a fi interactiv, dinamic si cat se poate de informal. Practic, o discutie intre oameni cu aceleasi pasiuni, din care fiecare sa plece acasa cu idei noi si motivatie pentru a imbunatati businessul propriu.

Doritorii se pot inscrie dand un RT cu mesajul “Particip la #Tweetmeet. Cine mai vine?”. Sau scriind un articol pe blog-ul propriu despre eveniment, care poate sa includa si propuneri despre cum sa se desfasoare sau cine sa fie invitat. Cu mentiunea: “Articol scris pentru #Tweetmeet”. Pentru cei mai conservatori, exista aici un formular de inscriere. Primii 40 de inscrisi primesc o cafea sau un ceai din partea organizatorilor.

Eu voi fi acolo, care mai veniţi?

8 thoughts on “Twitterişti din toată #Timisoara, vedeţi-vă!

  1. as veni si eu, da’ n-am cum sa ajung la ora 5 din cauza serviciului… ce sa fac? daca ajung de la jumatatea discutiilor, nu stiu daca as face vreo afacere, adica…

  2. @Tomata cu scufita – in spate la piata 700, la bussiness center-ul unde au sediul Carpatair, Microsoft, etc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.