Trilulilu mi-a şters clipuri

Update: DISREGARD THAT, I SUCK COCKS. Adică aparent a fost de vină problema cu HDD-urile prăjite. My bad.

Am uploadat acum aproape un an trei clipuri pe trilulilu (linkurile originale ar fi fost ăsta, ăsta şi ăsta), în scopul de a le posta pe blog, la articolul despre B’estfest 2008. Clipurile erau filmări din timpul festivalului şi observ că au fost şterse.

Deşi nu m-au anunţat că mi le şterg, pot să-mi dau seama de ce: Emagic deţine drepturi de difuzare pentru festival etc. Cu toate astea, clipurile nu erau ciordite. Erau trei clipuri, de 43, 46 şi respectiv 25 de secunde, trase de mine cu un aparat foto tip săpunieră. Cu care m-au lăsat domnii bodyguarzi de etnie îndoielnică de la intrare să intru, fără să comenteze.

Ei, aici intervine paradoxul: restul uploadurilor de pe contul meu sunt urcate abuziv, în sensul că nu am drepturi nici pentru distribuirea materialelor audio, nici a celor video. Melodii care-mi plac, clipuri care-mi plac, trailere luate de pe apple.com şi urcate apoi aici. De toate. Ce au şters, însă, au fost trei clipuri filmate DE MINE, clipuri ce conţineau nişte artişti care sunt sigur că nu s-ar supăra să le pun online.

Nu-i panică, pentru asta există Youtube.

Ăsta e postul cu numărul 666. Muhaha, alea.

9 thoughts on “Trilulilu mi-a şters clipuri

  1. @Ovi: nu am ales noi ce sa se stearga. A fost pur si simplu un caz nefericit cu o arhiva foarte mare de fisiere. Multi utilizatori au patit-o. Inclusiv eu. Incercam pe viitor sa fim mai atenti la backup.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.