Revenind

Aşadar, a trecut şi ziua de ieri. O zi probabil frumoasă, dar n-am de unde să ştiu, pentru că am dormit cea mai bună parte din ea. Am fost treaz de dimineaţă, dar spre după-amiază am adormit, m-am trezit azi-noapte, la miezul acesteia, după care dimineaţă am adormit iar, înainte de răsăritul soarelui, trezindu-mă acum vreo oră. În fine, prea puţin relevant.

Mă bucur că v-aţi distrat cu blogul meu emo, ieri. Cred că toată lumea şi-a dat seama că a fost doar un attention whoring din partea mea, şi nu m-am emoizat pe bune. Ceea ce e bine, e dovada clară a faptului că cei dintre voi care m-aţi cunoscut în viaţa de după monitoare ştiţi cum sunt şi ce-mi poate capul. Ieri a fost şi ziua care a generat cele mai multe comentarii de când există blogul acesta (adică peste 50 într-o zi, în cazul meu e mare lucru), chestie care nu poate decât să mă bucure, mi-a făcut plăcere să văd lumea simţindu-se bine aici. Totuşi, ţin să clarific, pentru cei care n-au prins gluma: sunt OK, nu vă faceţi griji, nu mi s-a întâmplat nimic. Şi da, sagesse, am revenit şi la diacritice :)

În altă ordine de idei, pe blogurile neaoşe n-am văzut prea multă bună dispoziţie tematică, de 1 aprilie, cel puţin pe cele pe care le urmăresc. O fi un semn că românii noştri bloggeri trebuie să se încontreze în contra valului, cum ar veni, doar că problema lor e că o fac în grup. Au fost câteva însemnări-păcăleală, unele evidente, altele nu. Ce mi-a plăcut au fost:

Dacă mai ştiţi ceva mişto de la români, lăsaţi în comentarii, să mai râd şi eu.

De afară, cel mai mult mi-au plăcut:

  • reddit şi-a schimbat layout-ul: prima pagină a arătat, pentru o zi, ca Digg şi s-a numit “reddigg”; secţiunile WTF şi NSFW au arătat ca Fark, secţiunea Pics a fost întoarsă cu curu-n sus, secţiunea World News a arătat ca site-ul Casei Albe, dar cu Sarah Palin ca preşedinte, iar secţiunea Science a arătat ca Slashdot.
  • Smashing Magazine: Leak-ul Internet Explorer 8.1 Eagle Eyes
  • The Guardian: după 188 de ani de ediţie tipărită, ziarul britanic The Guardian renunţă la print, axându-se exclusiv pe Twitter.
  • The Pirate Bay: Warner Bros. cumpără TPB, ştire relatată de TorrentFreak şi susţinută de comunicatul de presă TPB.
  • Youtube a întors site-ul cu curu-n sus. Puteţi vedea diferenţa adăugând URL-ul la oricărui clip textul “&flip=1
  • Nine Inch Nails: Trent Reznor lansează noul album Strobe Light, produs de Timbaland, cu participări din partea lui Jay-Z, Chris Martin, Justin Timberlake, Fergie şi Alicia Keys

Bine am revenit, deci. Şi păzea, s-ar putea să mă vedeţi la televizor zilele astea.

4 thoughts on “Revenind

  1. n-am de unde sa te cunosc live dar sincer…ma bucur sa constat ca nu te-a lovit trenu in freza…incepusem sa am indoieli…:D
    nice to have u back…

  2. Stii ce e trist…Chris Cornell (Soundgarden, Audioslave, Temple Of The Dog) chiar a scos un album cu Timbaland si cu participari din partea lui Timberlake & altii. Si nu e pacaleala :(

  3. Stirea cu Televisiunea Phoenix a fost data cu 2 zile inainte si a cazut toata presa in plasa :| not funny! Doar…reclama.

    1. E, hai că n-a fost chiar aşa de grav, a fost oarecum amuzant, chiar dacă au trişat puţin :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.