Noah, am făcut-o şi pe asta

Şi anume l-am hidratat pe Sebi, în sfârşit, cu cea mai opacă băutură răcoritoare carbogazoasă alcoolică locală, Timişoreana nefiltrată. Pentru că aici a fost destinaţia finală (bine, înainte de casă) a celor doi temerari ce-au parcurs Ardealul într-un Blog Tour pe ţoagle. Doi, adică Sebi şi tata-socru, Ovi. Celălalt Ovi mişto din blogosferă, adică :)

Ei, ce am aflat aseară: am aflat că gaşca de bloggeri din Timişoara e cea mai mare şi mai prietenoasă din tot turneul pe două roţi. Iar după câteva beri am aflat primit confirmarea că e şi cea mai tare. Şi nici măcar n-am fost toţi*.

*am fost aşa: eu, Corina, Dan, Tomata, Tiţa, Dojo, Cătă, Horia, Mircea şi, unde a fost cazul, jumătăţile aferente. Şi am făcut cunoştinţă şi cu Mufică.

3 thoughts on “Noah, am făcut-o şi pe asta

  1. Puteam sa jur astazi ca l-am vazut pe visurat, azi pe la 17:20 pe undeva la intersectia cu Michelangelo cu Loga si imi ziceam ca n-are ce cauta el prin Timisoara. Ete ca are…

  2. ţigane, data viitoare poate ma anunti si pă mine când se strange lume ciudata pe vaporu’ sa ajunga si nonblogareala importanta din tm.
    ţigane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.