Cum şi-a luat ţeapă Bănăţeanul

Cu articolul ăsta. Screenshot pentru posteritate:

banateanul

În primul rând, povestea originală datează cel puţin din noiembrie 2008, când a apărut pe un blog. În al doilea rând, e falsă.

Tot în noiembrie, banca de spermă incriminată a emis un comunicat pentru a clarifica neînţelegerea. Cineva le-a făcut o glumă. Şi, dacă asta nu convinge pe nimeni, pozele din respectivul articol sunt screenshot-uri din acest pornache, descărcabil de aici.

Aşadar, Bănăţeanul a preluat o “ştire” veche şi falsă, găsită pe site-urile de funlol, pe care a documentat-o cu screenshot-uri dintr-un film porno, produsul final fiind vândut drept bun cititorilor români.

Bravo, presa română!

15 thoughts on “Cum şi-a luat ţeapă Bănăţeanul

 1. Si de-ar fi singurii… Sa-i vezi pe aia de la realitatea.net si antena3.ro ce pseudo-stiri mai fabrica … trist!

 2. ^^ EPIC FAIL.

  daca vine vorba de labe, Banateanul e tata lor. eu am renuntat demult sa-i mai citesc pe idiotii aia, in urma unui articol “cate calorii are sperma?” – aparut simulat pe Sibianul, Clujeanul, Ieseanul, Banateanul, Hunedoreanul.

 3. @Florin Puscas: haidi bre, intre o revolutie moldoveneasca si zeci de oameni morti in accidente rutiere mai are nevoie omul si de o laba.

  @Corina: E trist, da, dar pe undeva ii inteleg, asta se cere.

  @dAImon: sigur nu simultan? :)

  @Mihai: sunt la curent cu productiile in domeniu, hehe.

  @narciscorvette: deci nici nu era “stire” noua pe Romania, sa inteleg. Frumos.

 4. “produsul final fiind vândut drept bun cititorilor români.”

  Tehnic vorbind, informatia e pe gratis, nu ti-o vinde nimeni nici tie, nici cititorilor romani. Si-apoi ce esti asa suparat? Articolul ti-a dat dreptul sa pozezi intr-o forma de inteligenta superioara presei romanesti, ceea ce nu esti, din moment ce iti ocupi timpul consumand rahatul pe care acea presa il produce. Si nu doar ca il consumi, il si diseci in “gura” mare pe blog.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.