Cea mai tare idee de online

Fiţi atenţi, aşa o idee nu mai vedeţi altundeva: bloguripedroguri.ro.

Nu, nu există, degeaba vă chinuiţi să copypasteuiţi în bara de adrese. Da’ ar fi mişto să existe. Un site pe care să se posteze recenzii de bloguri sau însemnări de pe acestea, recenzii scrise sub influenţa ierbii. Sunt sigur că ar fi nişte mostre de literatură unice.

Imaginaţi-vă: viziunea unui om tripat care citeşte ultimul post al lui Dono şi se simte moale pe interior. Un om care nu poate scrie corect din cauză că râde prea tare la postările Groparului sau un om care îl citeşte pe Zoso şi îşi înţelege deodată toată existenţa ca blogger. Şi plânge. Un om care citeşte un post de-al Piticilor Gratis şi nu mai e în stare să scrie nimic fără a folosi excesiv cuvinte ca “pulă”, “lorgean” şi “hipstăr”, unul care îl citeşte pe Piticu şi îl deranjează ATÂT de tare, la momentul respectiv, lipsa diacriticelor din blogul acestuia, chestie care, după ce a trecut prin toate celelalte bloguri scrise cu, îl păleşte şi nu-i dă pace. Ceva lipseşte, şi pentru primele 5-6 secunde nu pricepe ce. Stă cu ochii injectaţi în monitor, uitându-se tâmp la textul ce i se întinde în faţa acestora şi trăieşte o uşoară stare de stânjeneală, după care realizează care e problema, râde puţin ca pentru el însuşi, pe de-o parte mulţumit că a elucidat misterul şi pe cealaltă parte conştient că e praf şi că ar fi trebuit ori să-şi dea seama mai devreme ce nu era în regulă, ori să nu fie deloc afectat de lipsa diacriticelor. Dar oare l-ar fi deranjat dacă ar fi fost treaz? Ar fi observat măcar? Poate că ar fi observat, dar nu ar fi dat importanţă, nu ar fi fost afectat. Sau poate n-ar fi observat deloc. AH CONFLICTE INTERIOARE, FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK.

În fine, io aş citi aşa ceva. În caz de nevoie aş şi scrie.

7 thoughts on “Cea mai tare idee de online

 1. parca cele mai faine versuri se scriu cand esti high, nu?…so de ce nu ar fi si cele mai tari bloguri asa? :) sustin ideea ..dar numai ca cititor fidel nu ca si participant :P

 2. fleoşc. a avut unu’ ceva asemănător, parcă Highdeas îi zicea, mă rog, erau contribuţii făcute under the influence. and lemme tell you, they sucked.

  la noi ar fi mai rău, din doo motive: unu’, n-avem stoneri destui, and secondly, ăia tru nu stau pe net când bagă iarba în plămân. dixit.

 3. Highdeas era site de idei venite în timp ce erai high. Postul ăsta e o highdee.

  Şi în plus, nu trebuie musai mulţi stoneri, ci unul-doi cu mult timp la dispoziţie.

 4. Hehe… briliant ideea.

  Eu si o mana de prieteni ne-am facut asa o treaba, la un moment dat… problema e ca dupa niste vreme ne-am dat seama ca nu mai stim sa intram pe blog, pentru ca nu ne notasem niciunde parola… si era foarte complicat aleasa, dupa un brainstorming colectiv facut la locul faptei… Nu ne-am mai amintit-o nici pana in ziua de azi, timp in care celulele moarte au dus cu ele si numele blogului.

  O dilema colectiva care ne macina si acum, uneori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.