Blog de oro

“Blog de oro” e un fel de leapşă cu recomandări de bloguri. Un fel de Oscaruri bloggeristice, dacă vreţi. Eu am primit titlul acesta de două ori, mai întâi de la Fata din port, apoi de la Tomata cu scufiţă, cărora le mulţumesc umil pentru onoarea de a face parte din listele lor.

Ei, acum trebuie să dau mai departe premiul. Aşadar, 10 bloguri de aur, în ordine pur aleatoare:

 • Groparu – pentru că, orice ar scrie, nu dezamăgeşte. Are un stil unic, scrie “aşa cum se aude”, e ardelean de-a lu’ tata, când e de băut cu el se lasă cu grav, iar când îl citeşti râzi de caci. Care nu l-ai citit niciodată pe Nemernic, că te mănânc?
 • Richie – scrie cel mai frumos dintre toţi bloggerii pe care îi citesc, fără exagerare. Când e amuzant, e amuzant finuţ, când simte, simte bine, când urăşte, urăşte cu stil. Când mă fac mare aş vrea să fiu Richie :)
 • Marele Ecran – blog nişat, de filme. Efortul comun al lui Richie şi Lucian Mircu (proaspăt tătic – să-ţi crească mare-mare, frumoasă şi sănătoasă fetiţa!), îl consider cel mai bun blog cinefil din câte există în .ro. Pentru că băieţii ăştia mai vizionează şi alte filme în afară de Top 10 Box office şi le povestesc atât de frumos.
 • Pitici Gratis – pentru că pula mea.
 • Tomata cu scufiţă – pentru că, deşi uneori scrie prea mult pentru ADD-ul meu, scrie al naibii de frumos.
 • Anda – pentru că uneori e o drăguţă, alteori e o scârbă, după cum chiar ea se laudă.
 • Nebuloasa – pentru că blogul ei e chiar ea, iar ea e una dintre cele bune.
 • Dar de ce Dan? – Pentru că e Dan. Că scrie mai rar, că scrie mai des, că scrie pe subiecte fumate sau nu, are acel ceva special care-l face cel mai blogger timişorean vreodată. Şi pentru că, fără el, eu aş fi încă un blogger obscur pe care nu l-ar fi citit nici dracu, oricât de superb aş fi eu (şi sunt, clar).
 • Arhi şi Visurât – chiar dacă pare inutil să-i mai menţionez, căci, leapşă sau nu, sunt consideraţi bloguri aurii de multă vreme, trebuie menţionaţi şi aici. Dintre toţi “ăi mari” sunt preferaţii mei, chestie care nu văd cum s-ar schimba prea curând.
 • Makavelis – cumva, nu ştiu exact cum şi când, Makavelis s-a strecurat pe furiş şi în readerul meu, iar zilele astea am realizat că e un blog din care aş face bine să nu ratez niciun post.
 • Raka – aoleo, era să-l uit. Deci Vecinu’ Cătă, care e un mare blogger în devenire, aşa zic eu.

Da, ştiu că-s mai mult de 10, dar sunt de aur. Noah.

9 thoughts on “Blog de oro

 1. Prietene, m-ai lasat mut de uimire. N-aveam idee ca ma “iubesti” asa tare :)). Multam de aprecieri si sper ca atunci cand o sa cresti mare :p o sa ramai tot Ovi cel mai fain Sirb din Timisoara, romantic si desuchiat cum nu mai stiu pe nimeni.

 2. Marele-ecran nu el nostru. E al spectatorilor nostri, cu adevarat mari. In momentele astea unice nu ma pot gandi decat la globurile epilate ale lui Borat/Bruno/Baron de la decernarea Golden Globes. Scuzati, trebuia sa stric petrecerea asta privata cu faux-pas-urile mele :)

 3. Vreau sa multumesc…

  …alo? Mai merge microfonul? Ah, s-a terminat timpul… Deci tin sa multumesc tuturor inca o data. Va iubeeeesc! :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.