Blog Day 09

Aflu cu plăcută stupefacţie (de la nimeni altul decât Dan) că noi, bloggerii care suntem, avem ziua noastră, care este, chiar astăzi, 31 august. Şi cică ar fi de bun simţ să recomand 5 bloguri cu ocazia asta. Aşadar:

  • Miştotică – pentru că îl citesc de o vreme, mai mult sau mai puţin pe şestache, pentru că-mi place şi pentru că se vede din felul în care scrie că e timişorean.
  • Andrei Măguleanu, autozis şi kNox – pentru că e băiat simpatic şi îmi place cum scrie. Plus că nu se lasă, deşi e abia la început şi e greu.
  • PAH (pe lung, Patrick Andre de Hillerin) – deşi am o mică problemă cu clipurile HappyFish, PAH îmi place de mor, chiar dacă l-am prins doar pe .ro şi pe Twitter.
  • Corina – nu doar pentru că e a mea, ci pentru că îmi place la nebunie cum scrie şi cum gândeşte.
  • TVdece – blogul comun a doi clujeni simpatici, îmi place că sunt tot timpul veseli şi lipsiţi de ură.

Ca o notă: am încercat, pe cât posibil, să evit să recomand bloguri pe care le am deja în blogroll, că pe alea e evident că le recomand.

10 thoughts on “Blog Day 09

  1. Deci, Mistotica ii la sufleteul corazonului meu. El e motivul pentru care am ajuns io sa iubesc timisorenii, cu tot cu accentul lor simpatic. El e motivul pentru care acum tin cu Poli! ( bine, si din cauza ca Mov e culoarea mea preferata). Long live Mistotica!

  2. Ovi, sunt fericit ca ma bucur de aprecierea ta atat de entuziata:) Cat despre problemele pe care le ai cu filmuletele Happyfish, eu te inteleg: esti din Timisoara…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.