“- Băi, cum îţi place să călătoreşti?”

“- Gratis…”

Vola.ro are un concurs, atât pentru bloggeri cât şi pentru non-bloggeri, cu premii în bilete de avion moca, câte două pentru fiecare zi între 13 şi 17 aprilie. Asta pentru că respectiva agenţie de turism sărbătoreşte 2 ani de existenţă pe net.

Cum punem mâna pe bilete? Păi, ne zbatem puţin pentru ele, normal, că doar n-o fi să le dea chiar pe ochi frumoşi. Participăm, deci, la concurs.

Concursul Vola.ro presupune o însemnare pe blog (pentru bloggeri) sau un e-mail trimis la 2ani@vola.ro (pentru cei cărora le lipseşte acest element vital existenţei proprii :) ) în care să explicaţi frumos de tot de ce vreţi să vizitaţi oraşul pentru care participaţi. Pentru că da, aveţi de ales între Milano, Atena, Paris, Barcelona şi Londra. Începeţi să scrieţi de pe acum, aveţi timp până în 12 aprilie. Câştigă cine scrie cel mai frumos motivele pentru care vrea să plece.

Regulile concursului, mai multe clarificări şi mai multe detalii, direct de la sursă, pe site-ul vola.ro.

Multă baftă tuturor! Hai, nu vă sfiiţi, poate ne vedem la o bere prin Londra :D

7 thoughts on ““- Băi, cum îţi place să călătoreşti?”

  1. Bai! Eu nu vreau nici Milano nici Londra nici Paris, nici Barcelona nici alte chestii de genu’.

    Eu vreau Sibiu :))

    De ce? Ca sa nu mai fiu nevoit sa merg cu trenu pan-acolo :)) Ca-i de proverbiala pula toata forfota si miscarea din sistemu’ feroviar national :))

    Ce vreau sa vad? Aeroportu’ si taxiu’ care sa ma duca pana la autogara :))

    Daca postez, ce zici, am sanse? :)) Ar scapa probabil cu cel mai ieftin premiu din campanie avand in vedere ca e zbor intern ;))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.