22

Sâmbătă seară s-a întâmplat cea de-a 22-a întâlnire a bloggerilor timişoreni, de această dată “piperată” de prezenţa unor invitaţi de pe alte meleaguri, anume Sebi, Denisa, celălalt mare Ovi, Cristi, Laurenţiu, Lili şi Tiberiu, sosiţi în urbea noastră la invitaţia lui Emil Cristescu, care ne-a şi pus la dispoziţie cheful şi distracţia de aseară. Dacă seara a început mai lent, într-o atmosferă puţin cam formală faţă de cum eram obişnuiţi să se întâmple în mod normal, după ceva vreme au început să sosească tot mai mulţi bloggeri timişoreni, umplând Sala Londra a Hotelului Timişoara şi aducând cu ei buna dispoziţie cu care eram toţi obişnuiţi.

Spicuim:

– Sebi ne-a împuşcat pe toţi, după care am preluat eu controlul armei, împuşcându-i pe Răzvan, Ceciliu, Tudor “Revine”, Anda, Daciana, Dan, Raka şi Richie.
– la un moment dat a sosit şi Mile, pe care abia acum am avut ocazia să îl cunosc. A fost o reală plăcere.
– În afară de trupa veselă din ţară, primii sosiţi la întâlnire am fost eu, Nebu, Blogu şi Casandra, încă dinainte ca aceasta să înceapă :)
Bloo a fost, cred, ultima sosită.
– am întâlnit doi oameni care astăzi au plecat cu bicicletele până în Portugalia.
– s-au împărţit numere “de înmatriculare” pentru biciclete, cu care am făcut şi poză á la poliţie :)
– s-a povestit până aproape de schimbarea orei (în bine), s-a râs tot atâta.
– a fost multă, multă lume. Aştept zălist-ul (care, de această dată, e la Denisa) pentru a îmi putea aduce bine aminte cine anume a fost acolo.

Şi cam atât. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când îmi amintesc de seara de ieri, consider că a fost una foarte reuşită. La mai mare, timişorenii mei din toată ţara!

Update: avem prima tură de poze! Prin amabilitatea celui mai harnic fotograf de la blogmeet, anume Răzvan, dânsele pot fi admirate în splendoarea lor aici. Aştept cu nerăbdare să răsară şi altele :)

14 thoughts on “22

  1. Păi tu, atât de firavă, mi-a fost milă să te împuşc :)

    În schimb io am o vânătaie de toată frumuseţea pe picior, ceea ce mă face să cred că şi cei în care am tras eu au cam aceeaşi problemă, chestie pentru care îmi cer scuze :)

    1. Mno, io văzusem că scrie Londra pe uşă. Prea puţin important, până la urmă. Londra, Viena, Paris, ce-o fi, bine că n-a fost Debrecen sau ceva… :)

  2. Da, aveam ceva planuri ghiduse pt acea seara, situatia a facut ca vineri noaptea sa traiesc un episod din videoclipuri a la Mafia urmate de un scurt sample de ER, sange pe haine si cusaturi in nas..promit detalii mai amanuntite momentan doar scuza total justificata…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.