8 thoughts on “Redactorii de la Adevărul face succesuri jurnalistice

 1. auzi, tu esti blogger si nu ai terminat o facultate de blogger si nu ai un cod deontologic si nu ai o asociatie profesionala asa ca nu mai corecta jurnalisti. necrescutule!

 2. off, daca vei descoperi candva greseli asemanatoare in vreun articol de-al meu, te-as ruga sa ma tragi discret de maneca inainte sa ma publici in hall of shame :)) multumesc anticipat draga

 3. ma vecine,

  sotia si fiica lui Trifu sunt una si aceeasi persoana, de fapt

  “acesti criminal”…. ma vecine ma, care este, ce public crezi c-o cumparat mai mult ziaru azi, ca sa se vada tras in poza, chestii? Sa vada si oachele lor daca lasa unchiu Schrottu cuiva din ei mertzanu’ pe testament sau daca-l dezmembreaza dupa legea ceaunului… Trebe folosite tertipur in de-astea sa-ntelege si publicul lor targhet, care ieste, de ce se-ntampla coloshica, pupa-l-ar piranda pe port-ho-fel…

  Deci, cum zicea Alex mai sus, ia nu te mai lua tu de astia cu jurnalismu, ca ui ce faci :) Pic de rromales nu pari sa sti si tu si te iei de sarmanu’ care-o scris la relationare cu masele articolu’… :)

 4. PS: imi cer scuze daca tot evenimentu’ asta nu ma impresioneaza absolut cu nimic. Stiu, poate mi-ar trebui un control la cap, da’ efectiv mi se rupe de sicrie de 12000 de euro cu aer conditionat si mirarile cutitarior rromi ca exista copii care transeaza mai bine ca ei. Deci, iertate die-mi pacatele, da?

 5. Pfuahahahahahahahahahahahaaa! Deci nu mă pot controla cu râsu’.
  Cel mai trist e că în orice redacţie ar trebui să existe un corector (îmi ofer pe această cale serviciile că am lucrat un an şi ceva făcând asta).
  Se mai întâmplă să greşeşti, că e în natura umană, dar asta-i prea de tot.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.