Încercăm să ajutăm o familie?

Urmează un post serios, despre Ion Oprişoni, soţ şi tată la 50 de ani.

Povestea familiei Oprişoni începe în 1995, odată cu aflarea veştii că Ion trebuie operat pe creier din cauza unei tumori la baza trunchiului cerebral. Operaţia, efectuată la Spitalul Judeţean Timişoara, a durat 10 ore, iar tumoarea a fost parţial îndepărtată. A urmat o perioadă de tratamente cu raze la Oncologie Cluj-Napoca, problemele părând să fie din ce în ce mai puţine. Acum însă, situaţia s-a agravat din nou. Boala a recidivat, iar şansele de reuşită a operaţiei necesare sunt aproape inexistente în România, recomandarea doctorilor fiind o clinică specializată din Hanovra. Situaţia financiară a familiei nu este destul de roz pentru a putea susţine intervenţia, al cărei preţ este de 40.000 de euro. Au fost făcute dosare la fundaţii în acest sens, dar procedura este foarte anevoioasă, perioada de aşteptare e lungă, iar tumoarea poate face compresie pe creier în orice moment şi poate fi fatală.

Cititorilor mei: dacă există printre voi cineva care poate ajuta familia Oprişoni, vă rog să o faceţi. Soţia domnului Oprişoni, Daniela, poate fi contactată la numărul de telefon 0740 554 626, pentru orice fel de informaţie şi pentru mai multe detalii. Există şi un cont deschis la B.R.D. Oteţu-Rosu Caraş-Severin: RO93BRDE110SV15261451100, titular Oprişoni Daniela Maria.

Colegilor mei bloggeri: dacă doriţi să ajutaţi, scrieţi despre acest caz. Luaţi legătura cu soţia, la numărul de mai sus, vă va sta la dispoziţie cu orice informaţie aveţi nevoie. Nu costă nimic, iar când toată treaba asta se va termina, sperăm, cu bine, sunt sigur că nu vă va părea rău nici măcar pentru un moment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.