Sî ni bucurăm şî noi oleac’

Stăteam pe la concerte (tot despre Sziget vorbesc, pentru cei care au deschis monitoarele mai târziu) cu Hubba şi Richie şi beleam ochii la ecranele de lângă scenă, căci în general nu prea vedeam scena, eu şi Richie fiind mai scunzi din fire.

Cum stăteam noi aşa, belind, observăm că, atunci când se mai dau pe ecrane şi imagini din public, lumea care se vede în prim-plan pe ele se bucură tare: zâmbeşte, râde, face cu mâna, se prosteşte etc. Şi nu pricepeam de ce la Sziget nu e ca la concertele alea pe care le văd eu în filme, adică să fie câte o gagică, ţinută în spate de masculu-i, care atunci când se vede pe ecran să îşi ridice textila şi să-şi arate sânii. Adică au fost pe ecran bărboşi îmbrăcaţi în măicuţe, păpuşi gonflabile şi corturi în formă de zebră, de ce n-ar fi şi nişte pungi de lapte? Adică ce, am dat banii pe bilet degeaba?

Şi atunci ne-a trăznit ideea: la anul, trebuie să ne ducem o gagică dispusă să-şi arate jucăriile pe ecran. Un om mai înalt şi solid o va ridica în spate la fiecare concert, iar când ea va apărea pe ecran îşi va ridica bluza şi va arăta întregii insule ce are ea mai sfârcos (dacă e vreo cititoare interesată, facem preselecţie la lăptării@sirb.net).

Ei, unde voiam să ajung: dragă Hubba, care ai plecat cu o zi mai devreme, doresc să te anunţ că în timpul concertului Faith No More (care a fost groaznic, că veni vorba), au apărut pe ecran doi sâni frumoşi*.

Aşadar, dragă Hubba, n-am dat banii pe bilet degeaba. Eu, adică :)

*maxim şasă, ştiu.

6 thoughts on “Sî ni bucurăm şî noi oleac’

  1. Bai, mie mi-a placut concertul Faith No More. Offspring mi s-a parut groaznic. Nu se mai dadeau dusi. Habar n-au sa faca show. Alte idei decat sa urle la public “You’re the best thing that ever happened to rock and roll” n-aveau. Un ca(s)cat imens.

  2. Bad fucking Karma, știu! Am plecat ca vita fix înainte de Offspring și Speranță-Nu-Mai, doar pentru a mă ajunge acasă cu răceală și muci și alea. Și acasă, ghici ce, n-am pereche de țâțe care să se holbeze la mine!

  3. @alina: mă, nici Offspring nu mi-a plăcut, ci m-a lăsat rece şi plictisit. În schimb Faith No More chiar m-a deranjat, la modul serios.

    @Hubba: Noah, n-ai pierdut nimic, în afară de ţâţe. Şi de Maximo Park :)

  4. Dada, sustin parerea sirbului. Faith no More ne-a deranjat :)). Mental! Dar nu-i blamez pentru asta ca ei ne-or adus tatele pe ecran!! Si draga Alina daca poti sa ne explici ce era cu latratul ala pe scena ca noi n-am priceput.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.