Atenţie, urmează SMS-urile de Crăciun şi alte mesaje de sărbători friguroase

E inevitabil. Începând cu 23 decembrie, telefoanele încep să ţârâie încetişor, anunţând mesaje peste mesaje. De Crăciun sunt chiar cele mai penibile: “fie ca lumina […]”, rime cu globuri şi ninsoare, cu zăpadă şi Moş Crăciun şi, nu în ultimul rând, Iisus. Ocazie cu care vă propun o tranşă nouă de mesaje, de-a dreptul şucare:

  • “Go Jesus, it’s your birthday/We’re gonna party like it’s your birthday”.
  • “Salut, am numărul tău în agendă dar nu mai ştiu cine eşti. Dacă cumva ne-am futut la un moment dat, Crăciun fericit!” (bineînţeles, ăsta va fi trimis la toată agenda – preferabil nu şi la părinţi, dar mnoah, nu te caci în gustul omului).
  • “Cine-i născut în Decembrie/hai sus, hai sus, Iisus!”.
  • “Hruşcă o spune mai bine ca tine”.
  • “Adevărat a-nviat!”

Până după Anul Nou, vă doresc să vă ţină bateria la telefon. Şi, dacă e să aveţi un mesaj pregătit deja în memoria acestuia, acela să fie “Da, mulţam la fel”.

5 thoughts on “Atenţie, urmează SMS-urile de Crăciun şi alte mesaje de sărbători friguroase

  1. Apropo de “Adevarat a-nviat”, i-am zis unuia, cum se zice in unele locuri de Pasti, “Hristos a-nviat”. Raspunsul lui m-a uluit. Mi-a zis: “Multumesc”. Am crezut ca-l trimit la podea.

  2. Here-s one for you: Mos Craciun cu pula tare iti va face o urare sa na-i parte de femei si de pula sa ma iei sarbatori cum nai avut si in cur sa fii futut, mosu asta iti doreste sa ne pupi in cur frateste, pula sa ti sa rupa -n doua sa ramii numai cu oua sanatate LA MULTI ANI sa sugi pula fara bani!
    actual text, actual spelling errors. Warning, more that 160 char. => 2 SMS.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.