S-a terminat House

Sezonul 5, adică. A fost cel mai bun episod din ultima vreme, dacă nu cel mai bun în general. Serialul în sine tinde să devină locul 1 în preferinţele mele (deşi nu ştiu care ar fi locul 1 din acest moment). Aşa mă mănâncă degetele să spoilui tot, de nu-i adevărat. Doar din entuziasm, nu din răutate. Dar inima nu mă lasă, e prea mişto ca să-l stric.

Sezonul 6, în septembrie. Mult prea grea aşteptarea.

25 thoughts on “S-a terminat House

 1. De-asta nu m-as grabi eu sa-l termin pana in septembrie… daca vad cate un episod pe zi… poate am noroc si lungesc placerea pana atunci. :P

  Oricum, crap de curiozitate sa vad cum incepe povestea cu Cuddy. :D SA NU-MI POVESTESTI, ca te sparg. :))

 2. Sunt abia la minutul 14 in episod, si e deja genial. Am pus pauza doar ca sa spun asta :)). See you in 30 cu impresia finala.

 3. @sagesse: vai, da, a fost criminal ăla. Ăsta parcă mi-a plăcut mai mult, totuşi.

  @Mishu: Moare Wilson.

 4. Nu stiu ce sa zic. Poate mi-a fost influentata impresia si de auto-sugestia datorita citirii postului asta. Dar, in starea asta de subiectivitate, pot sa spun ca e absolut genial. Scenariul e poetic. Tre’ sa ma mai uit odata. Degeaba ‘spoiluiai’ povestea. Intelegi total altceva cand il vezi.

 5. @Stefan: Am vazut eu primul episod din sezonul urmator. Am relatii cu productia. O sa moara Wilson atunci. Fii pe faza.

  @Ovidiu: Da, Dexter e foarte tare. O sa-ti placa.
  How about Weeds? Big Bang Theory?, la astea te-ai uitat?

 6. Eu sunt la zi cu weeds, e destul de dragut, revine la vara. Big bang theory, la fel, sunt la zi, la inceput pare cam aiurea, dar isi revine… e destul de amuzant.

 7. @Ovi:
  Iti mai recomand si The Mentalist.
  M-am uitat la Lie to Me, aseara, pe megavideo (surfthechannel) .. dar de pe la jumate se desincroniza. Misto. Dar nu prea gasesc sa downlodez.

  Sugestii ?

 8. in primu’ rand fuck you, douchebags pt spoilere (si sa n-aud de ce citesti comentariile, I’m subscribed to the comment feed si n-ai cum sa le eviti)
  in randu’ doi, the mentalist e slabut, mai bine bagi lie to me, pentru tim roth.
  in al treilea: repet (don’t I always?) watch the fuckin Skins

 9. @all: am sa ma uit peste propunerile voastre, astea pe care nu le-am vazut.

  @Korova: Lie To Me e misto tare, dar daca nu l-ar avea pe Tim Roth ar fi cam trompeta. Am sa ma uit si la Skins, ti-am promis :)

 10. Ba, nu vreau sa fiu rau, dar dupa ce am vazut toate sezoanele ca un idiot obsedat, si acelasi lucru se repeta,si totusi tot era foarte bine gandit, in 4 episoade au distrus un personaj rece si dastept l-au transformat intr-un om slab. Si house e house pentru ca house e fountain of knoledge, nu un om.

 11. Frate, acum o saptamana m-am apucat sa ma uit si eu la house si am stat literally 1 saptamana NON STOP sa ma uit la toate cele 112 episoade, nu stiu cum o sa astept pana in octombrie pana la sezonul 6.
  Intradevar (both sides now) e unu dintre cele mai bune episoade.. imi place si No Reason sau Euphoria

  House RULEAZA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.