Noaptea costumaţilor

Înainte să ajung în Dublin nu eram sigur ce vreau să fiu pentru o seară. Iniţial am vrut să fiu Dr. Manhattan, doar că dura prea mult să mă vopsesc tot în albastru şi să mă chelesc. Pentru deliciul vostru, însă, vă invit să priviţi cam ce-aţi pierdut:

drman

Interpretare artistică.

După care am găsit în dulap o tunică perfectă pentru a mă costuma în nea Cornel, perversul local, doar că nu aveam pleata necesară:

Nea Cornel

When in doubt / Cock out.

Aşa că ultima variantă a fost să-i adaug tunicii o bască, o pereche de ochelari şi o pensulă şi să-mi zic pictor (sau student la arte, că aveam un leu în buzunar).

[singlepic id=41 w=320 h=240 float=center]

Cu Corina, după ce am stabilit că ea va fi primul model pentru un nud.

În rest:

  • Am început seara în Dublin Express Pub, în piaţa 700, iar după miezul nopţii ne-am mutat în Beer & Bricks. În Dublin a fost ceva party anonimTM, deci muzica a fost aşa, mai de urbani. Chiar, nu mi-a venit să cred câţi trendinezi cu căşti mari sau iPod-uri am putut vedea la un singur loc. În Beer & Bricks muzica a fost mai mişto, mai de ambient, însă am ajuns aproape de ora închiderii, aşa că nu mai serveau nimic în afară de alcool. Perfect.
  • frate-meu a venit îmbrăcat în cincimea şantieristă a grupului de flautişti Village People, iar Ancă-sa în gărgăriţă drăguţă.
  • Corina a fost cea mai frumoasă cowgirliţă de acolo, ceea ce nu poate decât să îmi umfle pipota.
  • Rob a fost Columbo, iar Raul a fost snob ul de serviciu. A plecat, însă, înainte să îmi recuperez aparatul foto şi să-l imortalizez.
  • Richie şi Dan au vrut să coopteze o poliţistă de prin birtul respectiv, să completeze formaţia de Villagi Pipăli. Pentru că Richie a fost indian, iar Dan cowboy.
  • Fetele au venit cu clasa, în excursie: Dora, Tomata şi Ily au venit îmbrăcate în şcolăriţe, iar Crinutza în doamna profesoară.
  • De asemenea, aş dori să fac un scurt moment umoristic inteligent, afirmând că Tomata a venit îmbrăcată în “Logan”, dat fiind că avea uniformă de-a liceului C.D. Loga. Al ei Cezar a fost îmbrăcat în suporter al Naţionalei de fotbal.
  • Horia şi Cami au schimbat rolurile, Horia venind costumat în domnişoară, iar Camelia în domn.
  • Am avut şi o vikingă: Todo şi-a făcut singură casca.
  • Jimmy şi cu Biancă-sa au venit costumaţi în Jimmy şi Biancă-sa. Au fost necostumaţi, dar îi iertăm, pentru că ieri a fost ziua lui. Plus că mi-a dat multe sfaturi de viaţă despre oltence şi afaceri pe net, hehe. De asemenea, Petre a venit costumat în Petre.
  • L-am avut bodyguard pe Raka, fiind costumat în artist marţialist.
  • Clawd, Camytzi, Sora şi Adi au venit costumaţi chiar ca pentru Halloween: vârcolac (doar că netransformat, pentru că nu era lună plină), drăcuşoară, Văduvă Neagră şi, respectiv, ceva monstruleţ/vampir.

Dacă am uitat de cineva, vă rog să mă trageţi de urechi. Iar acum, 72.000 de cuvinte:

[nggallery id=3 template=caption]

Plus, alte poze de la Dan şi Tomata.

9 thoughts on “Noaptea costumaţilor

  1. Coool. Imi pare rau si mie ca nu m-ai imortalizat, dar tot ne esti dator cu un nud… :P
    Imi cer scuze deasemea ca am plecat neanuntat, dar…
    RIM
    Ps: Rob, cum e cu trabuc?!?!

  2. ati fost un grup destul de serios se pare… totusi nici un costum de halloween. ( stii, ceva mai mult decat o masca pe fata sau cine stie ce palarie… )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.