Întâlnirea a 13-a

Sau “Ianuarie Roşu, Gen”. Mamă ce parafrază.

Am aici câteva poze de la întâlnirea de duminică. Nu sunt multe, pentru că bateria minunatului aparat foto a renunţat prematur să mai trăiască, aşa că lucrăm cu ce avem. Problema e că eu nu mă regăsesc prin poze, ceea ce e mare păcat, pentru că am fost chiar mai superb decât de obicei, cu cravata mea roşie minunată.

tm99blog13

De notat ar fi:

 • nu am mai pierdut la cuie, şi din câte ştiu, nici Dan; în schimb, Nuzzu a fost declarat campionul suprem al ciocanului (pun intended), Spaima Cuielor, Haiducul Buşteanului etc.
 • am fost o mare de oameni îmbrăcaţi în roşu. Pe de-o parte arăta ca şi cum ar fi fost Crăciunul, pe de altă parte, dacă stăteam puţin mai apropiaţi unul de altul, zici că era Paştele.
 • am avut parte şi de prezenţa unui blogger mai special (“vedetă, coaie”, cum ar veni), timişorean la suflet, anume Tibi Neuronu din trupa de stand-up Showtime; după nişte beri am realizat amândoi că ne cunoaştem de vreo şase ani, de la Bacău, de când el nici nu visa să fie funny-man, iar eu nici nu visam să fiu adorabil.
 • am fost iar o grămadă de oameni, mai multă ca de obicei; cam ca la întâlnirea aceea care s-a întâmplat la karaoke.
 • pălăria mea a fost din nou iubită de fete, după cum se vede din poze.
 • după Irish, am fost din nou câțiva eroi care ne-am clătinat spre Taine.
 • Rob e mare gagicar, pe lângă că n-are blog, a şi venit cu două gagici, iar mai apoi, în Taine, a apărut cu cel puţin încă una. Îmi place stilul tău, aş dori să mă înregistrez la newsletter-ul tău.
 • Spam: vând Canon EOS 350D, detalii la 0722 47 22 11 şi Olympus E400, detalii la Bloodie.

Au fost:

Bloodie, Oaanaa, Cami, Adeline, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Tudor, Richie, Cezar, Tomata, Alice, Ovi, Dan, blg.ro , eAdi, nebuloasa, Razvan, Mircea Popescu, Lucian, Horia, Mircea, Petre, Alexandra, Doru, OvidiU, Neuronu, Dora, Ligia, Costel, Catalin, Seiceanul, Roxi, Ale si Rob.

Lista, ca de obicei, e ciordită de la cel mai harnic dintre noi, anume Richie, care are şi Zălist-ul scanat. Dacă lipseşte cineva, din nou, mii de scuze. Anunţaţi aici.

9 thoughts on “Întâlnirea a 13-a

 1. Nici eu nu ma prea regasesc in poze :)) Poate noi jucam intr-un alt film..
  Ps. la Razvan i-am gresit linku, modifica si tu ca sa fie ok.

 2. Mai, Ovi, avem noi o poza impreuna asa tare faina!!! da’ sa mor de mai stiu pe aparatul cui era. Daca avem ghinionul sa fie pe al lui Cristi, vai de scufita mea si de palaria ta, ca nu le mai primim pana la anu’ pe vremea asta.

 3. ba dementule, nu mai scrie beat pe blog ca uite ce prostii scrii. “vedeta”, “invitat special” – sterge dracu prostiile astea ca ma simt de cacat. eu stiam ca suntem prieteni ce dracu, nu ne luam la mishto! ;)

  chiar ma bucur ca am mai ramas o zi sa va cunosc. O “adunatura” de oameni simpatici, pacat ca nu eram in forma dupa sambata seara.

 4. Păi bre Neuroane, ştie lumea că glumeam, doar eu sunt singura vedetă la întâlnirile bloggerilor. :)

  Serios vorbind, bine că ai mai rămas. Şi nu ezita şi evita şi alte întâlniri din astea, se întâmplă frumos şi grav de fiecare dată. Şi da, nici eu nu eram chiar în formă după Bunker. :”>

 5. A scris Richie adresa mea greşit şi vreo 20 de oameni au copiat lista aşa… ce frustrant!!! :)) da nu contează, măcar devin un mister!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.