Vreau la Sziget

Am tot glumit zilele astea că o să sug pula în port pentru un bilet la Sziget, din cauză de lipsă de bani. Problema e că nici măcar nu se merită, că m-ar costa drumul până la mare şi înapoi, plus cazare, mâncare, băutură şi pastă de dinţi mai mult decât aş câştiga (căci nu cred că aş putea suge chiar atâta pulă încât să ies pe profit).

Vreau la Sziget, deci. Idei?

11 thoughts on “Vreau la Sziget

 1. Eu m-am gândit aşa: (e complicat, bare with me) Am încredere în Guvern cum că după Prima Casă o să urmeze şi Prima Casă:Răzbunarea. Aşa că o să sug pula proprietăresei (îhî, câteodată cred că are pula) încă vreo 2 ani până demarează programul Prima Casă:Răzbunarea şi cu banii de avans pentru apartamentul pe care vreau să-l cumpăr vara asta, zbaaaaaaaaang! Merg la Sziget!

 2. Daca aveti locuri de veci deja cumparate, vinde unul:D
  Ai sa razi, dar stiu pe cineva care a facut asta ca sa plece in Grecia:)

 3. dacă tot nu ajungi la Sziget, mergi la felsziget sau peninsula…mai este o săptămâna și doua zile pana începe.

 4. Credit pentru nevoi speciale :D. Nu cred ca exista vreuna mai speciala decat mersu la Sziget. Am studiat si eu problema si cred ca incerc sa merg macar doua zile si sa-mi iau bilet de-acolo.

 5. Mă..idei de bani de drum & intrare nu prea am … că nu prea ştiu cum să le ocoleşti, fiind cheltuieli clare.

  Dar am un sfat: ori mâncare de-acas, ori de la supermarketu’ de după colţ. La fel şi cu apa. Apa, nu alcoalele. Că alcoalele e mai greu de introdus în perimetru sau, în orice caz, ţine de orientarea la faţa locului.

  Anu’ trecut era totu’ de la 6 lei în sus… şi pentru o belită de sticlă de apă la jumate. Ori, dacă-ţi propui să stai o săptămână, e ceva cheltuială.

  Şi mai o chestie: dacă intri/ieşi pe zi şi ai o faţă destul de inocentă (şi tu cam aia aşa) nu te controlează în exces. Şi oricum nu te pun să-şi deschizi rucsac/geantă decât dacă li se pare suspect.

 6. @Cârtiţoiu’: Auchan-ul ăla de lângă e aur curat. Hai să-ţi explic cum se face:

  – 0.5L de absint pot fi introduşi pe insulă într-o sticlă de apă de gură
  – vodca poate fi introdusă pe insulă în sticle mai mici, lipite de torso, pe sub tricou; dacă ai sâni mari, care să ţină tricoul mai larg (ah…), le poţi lipi cu bandă izolatoare sub sâni.
  – la fel, vodca (sau alte băuturi incolore) poate fi introdusă pe insulă în pistoale (dar preferabil puşti mari) cu apă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.