Să ne enervăm puţin cu Poliţia Română

Politia Romana

Acum vreo două săptâmâni s-au pus semne de staţionare interzisă pe Take Ionescu, lângă intersecţia cu Kogălniceanu, pe porţiunea aceea cu trei benzi, între semafor şi depou. Semnele au fost puse pentru că toată lumea care venea să-şi cumpere de la non-stop-ul zonei ţigări, bere şi chiloţi de damă îşi lăsa maşina acolo. Astăzi, Poliţia Română a ocupat nu doar prima bandă, cea pe care încercau să o elibereze, ci şi pe a doua.

4 thoughts on “Să ne enervăm puţin cu Poliţia Română

 1. Acum ceva vreme l-au prins pe unu, aşa ca şi tine, că facea poză la maşina de poliţie care nu era unde “trebuie”; l-au dus la secţie fără nici un motiv… (n-au nevie de motiv); nu mai ştiu ce-au făcut cu el, dar anyway, contează că te pot sălta când vor ei, doar pentru că nu le place faţa ta.
  Dacă mai faci poze dinastea kamikaze io zic să tragi cadru şi să speli putina după aia.

 2. Am văzut şi scandalul respectiv, şi aşa am şi făcut: am tras poza şi am întins-o în cealaltă direcţie cât de repede am putut.

 3. “Ei este politisti. Ei are voie sa faca asa ceva” :)

  Apropos de politistii fac ce vor: pe-un amic de-al meu au vrut sa-l duca doi politisti la sectie doar din cauza ca mergea “smecher”(cand el de fapt merge ca un mort in viata) si avea vreo 2-3 beri la bord. :))
  Ai nevoie de motiv de la nenea politaiu? Mai bine sa-ti vezi de treaba ta. :P

 4. eu am avut surpriza sa intalnesc exceptia de la regula weekendu’ trecut…

  da oricum, mitocanii fac, cu caru! pentru ca de! nu te pui cu ORGANU’ !!! ;))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.