Să fie filmul?

Cică doi studenţi de la Medicină (în Timişoara) din anul I au tranşat un moş de 65 de ani. Ei, eu având acum ceva vreme o gagică studentă în anul I la medicină, ştiu sigur că studenţii de anul I la medicină sunt fascinaţi de Pathology, un film cu subiect similar, adică nişte studenţi în anul I la medicină care omoară oameni. Dacă vreţi, ăsta e trendul hip de la medicină, să-ţi placă Pathology.

Pe cât pariu că ăsta a fost, pe bune, motivul crimei? Doar un joc inspirat dintr-un film mediocru.

9 thoughts on “Să fie filmul?

  1. :))
    Eu cand am vazut stirea nu mi-o venit sa cred, asa sa-i tai picioarele… O pus unul pe grup linkul cu stirea… se intrebau cine statea in camera aia. Oricum faza parca e scoasa dintr-ul episod de CSI sau Disparuti fara urma.
    Mie nu mi-a super-placut Pathology, in plus acolo nu erau studenti la medicina [din cate stiu eu] erau un soi de rezidenti/stagiari, adica dinastia de au terminat faculta, oricum la ei e diferit sistemul. Eu sunt in the saving lives busines, nu in the taking lives one, am colegi si “colegi”.

  2. Ma intreb: cum poate cuiva sa dea macar prin cap ideea asta… ca a fost “un joc inspirat dintr-un film” ?? Esti chiar total retardat, omule…sincer. Daca aveai 10 ani intelegeam sa emiti o astfel de aberatie…da’ parca ai cativa ani peste 10 si deja e dovada de imbecilitate.

  3. Exact la filmul asta m-am gandit si eu cand am auzit stirea. Deh, ai zice ca de la o varsta stii sa faci diferenta intre un scenariu si realitate. Dar se pare ca nu..Batman-Batman!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.