Înjuratul şi durerea

Se întâmplă din ce în ce mai des să fiu apostrofat când înjur. Degeaba explic eu că face bine, mai ales în momentele în care chiar mi s-a întâmplat ceva nasol, nu e considerat un argument valid.

Ei, astăzi interneţii sunt de partea mea. Oamenii de ştiinţă au descoperit că înjuratul ameliorează durerea. Şi n-ai cum să nu ai încredere în ei. Pentru că sunt oameni de ştiinţă.

:)

10 thoughts on “Înjuratul şi durerea

  1. Dar conditia ca sa aiba efect curativ e sa existe o durere, reala, nu una izvorata din faptul ca tocmai ti-a picat bricheta pe jos :)
    Altfel, imi pare rau sa te anunt, injuraturile nu au valoare. Nici medicala si cu atat mai putin asa, la impresie artistica!
    :D

  2. Ha! Când îţi pică bricheta pe jos e un motiv al naibii de bun. Gen :) Sau când ai uitat să stingi lumina şi tre să te ridici, sau e telecomanda departe…

  3. La cate injuraturi aud (bine ca mai reproduc si eu unele) ar trebuie sa fie multa durere in lumea asta si multi se descarc. bine ca nu poti contrazice oameni de stiinta dar daca au gasit motiv “intemeiat” pentru injuraturi eu cerd ca si loviturile sau crimele pe acre le afc unii tot curative sunt ca trebuiesc sa se descarce :-?

  4. Oamenii de stiinta au dreptate.
    Injuraturile te mai elibereaza de nervi.
    Dar daca injuri, nu rezolvi nimic si lucrurile nu se pot schimba.
    Injuraturile nu sunt ceva practic si nici civilizat.
    Totusi, gradul de civilizatie consta si in faptul ca trebuie sa te abtii de la injuraturi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.