Idee de făcut bani (de-a dreptul genială)

Nu mai e deja un secret, cel puţin pentru timişoreni, că ieri s-a deschis varianta extinsă a Iulius Mall-ului. Ei, acum avem aşa (pe lângă toate magazinele de ţoale, electronice şi căcaturi):

  • Supermarket
  • Food Court
  • Cinema
  • Eliberări paşapoarte*
  • Ofiţerul stării civile*
  • Eliberări permise auto*
  • Starbucks
* acestea se află DOAR în mall, deci eu n-aş putea să mă însor la primărie, ci sunt obligat să o fac aici. Numai bine, după aia pot să ţin cheful la food court, să cinstesc nuntaşii cu Pepsi şi şaorma.

Ei, ideea mea e după cum urmează: dacă tot e atât de mare, faceţi şi nişte apartamente de închiriat în incintă. Nu multe, vreo 20. Clienţi ar fi ăia care oricum îşi petrec toată ziua la mall. Ai chiria cu doar 50 de euro mai mare ca în blocul de peste drum, ai cafea de fiţă la scară, ai interneţi wireless, ai de mâncare sus, ai pipiţe de agăţat practic în scară, ai parcare mare (deşi tot timpul plină). Problema ar fi doar cu ieşitul în chiloţi după pâine, nu cred că este încă magazin Botezatu, pentru a nu ieşi din fiţă.

Bine zicea Teo, de câte ori era prin Timişoara: “Mall-ul ăsta al vostru în curând va cere autonomie”.

12 thoughts on “Idee de făcut bani (de-a dreptul genială)

  1. :)) si sa nu uitam ca o data cu apartamentele se va lansa si cel mai nou trend: sa ai apartament la mal… eu curios as fi sa-ti vad ideea realizata dar in varianta de a inlocui peretii apartamentului cu sticla, ca sa nu schimbam “esteticile” malului

  2. Cica peste 36 de milioane de romani citesc blogu’ asta…tare:))…pacat ca suntem doar vreo 20 de milioane de romani pe planeta

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.