Hei, hei, Antena 3!

Io înţeleg că azi a fost duminică, Băsescu n-a mai pocnit pe nimeni (profit de această ocazie ca să-mi exprim şi eu părerea despre clipul de zilele trecute: sper să nu fi fost trucaj, pentru că l-a lovit pe ăla micu ca un campion. LIKE. A. FUCKING. CHAMP.), n-a mai murit nimeni cunoscut, deci a fost destul de plictisitor. În limba francezului Goethe, “it was a slow news day”.

Antena 3 a dat clipul acela cu pisicul surprins (acela pe care l-am pus şi eu ieri). Aş dori, pe această cale, să transmit câteva cuvinte celor care s-au ocupat de ştirea aceasta.

  • “Un pisică de câteva luni a devenit vedetă pe internet.” – v-aş ruga, pe viitor, dacă mai angajaţi redactori maghiari, să vă asiguraţi că se descurcă cu genurile limbii române.
  • Nu, pisica nu se plictiseşte după 15 secunde şi “îşi înfige colţii” în stăpân. O face pe tot parcursul clipului, nu devine un monstru după 10 secunde.
  • Nu, ciordirea de pe Youtube a unui clip (viral, *ahem*) de 15 secunde şi dublarea lui (reluarea de la început, redarea lui în buclă, cum doriţi) NU e un subiect de mare interes pentru poporul român.
  • Ca fapt divers, mâţa nu a devenit faimoasă după ce stăpâna a urcat pe interneţi “mai multe filmări”, ci doar după asta. Era nevoie de un singur clic pentru a afla asta.
  • “Cea mai drăguţă felină de pe Internet” e mult spus. Orice pisică sub 6 luni care apare pe interneţi e vedetă (căci se ştie: Internetul e compus din: 40% porn, 40% pisici, 10% încălcare a drepturilor de autor, 10% diverse). În plus, nu e cea mai drăguţă. E, eventual, cea mai recentă mâţă drăguţă.

Acesta a fost cel mai util şi mai informativ post al meu de săptămâna aceasta. Vă mulţumesc pentru interes.

4 thoughts on “Hei, hei, Antena 3!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.