Hei, hei, Antena 3!

Io înţeleg că azi a fost duminică, Băsescu n-a mai pocnit pe nimeni (profit de această ocazie ca să-mi exprim şi eu părerea despre clipul de zilele trecute: sper să nu fi fost trucaj, pentru că l-a lovit pe ăla micu ca un campion. LIKE. A. FUCKING. CHAMP.), n-a mai murit nimeni cunoscut, deci a fost destul de plictisitor. În limba francezului Goethe, “it was a slow news day”.

Antena 3 a dat clipul acela cu pisicul surprins (acela pe care l-am pus şi eu ieri). Aş dori, pe această cale, să transmit câteva cuvinte celor care s-au ocupat de ştirea aceasta.

  • “Un pisică de câteva luni a devenit vedetă pe internet.” – v-aş ruga, pe viitor, dacă mai angajaţi redactori maghiari, să vă asiguraţi că se descurcă cu genurile limbii române.
  • Nu, pisica nu se plictiseşte după 15 secunde şi “îşi înfige colţii” în stăpân. O face pe tot parcursul clipului, nu devine un monstru după 10 secunde.
  • Nu, ciordirea de pe Youtube a unui clip (viral, *ahem*) de 15 secunde şi dublarea lui (reluarea de la început, redarea lui în buclă, cum doriţi) NU e un subiect de mare interes pentru poporul român.
  • Ca fapt divers, mâţa nu a devenit faimoasă după ce stăpâna a urcat pe interneţi “mai multe filmări”, ci doar după asta. Era nevoie de un singur clic pentru a afla asta.
  • “Cea mai drăguţă felină de pe Internet” e mult spus. Orice pisică sub 6 luni care apare pe interneţi e vedetă (căci se ştie: Internetul e compus din: 40% porn, 40% pisici, 10% încălcare a drepturilor de autor, 10% diverse). În plus, nu e cea mai drăguţă. E, eventual, cea mai recentă mâţă drăguţă.

Acesta a fost cel mai util şi mai informativ post al meu de săptămâna aceasta. Vă mulţumesc pentru interes.

4 thoughts on “Hei, hei, Antena 3!

  1. uneori am impresia ca cei care se ocupa cu stiri dinastea sunt cei care ii vezi in wordpress stats ca vin de la cautari gen “www poze cu pisici .com”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.