Cum aş fi eu un om rău

Că tot veni vorba despre prezervative, să vă explic ce idee diabolică mi-a venit azi, după ce am plecat de la respectiva farmacie.

Dacă aş fi farmacist, când mi-ar cere lumea prezervative le-aş aduce doar prezervative mari. De la XL în sus. Cu excepţia câtorva (i.e. eu şi mai încă vreo şase în Timişoara, şi din câte am auzit, ar mai fi unul şi în Braşov, lol), clienţii vor avea probleme cu ele. În sensul că le vor fi mari. Şi ei vor şti chestia asta.

Ei, aici clienţii se vor împărţi în două categorii.

Vor fi cei care vor cere altele, mai mici, vizibil jenaţi faţă de mine (care, reţineţi, sunt farmacistul care-ţi întinde pachetul de prezervative XXL cu o figură superioară pe faţă, ca şi cum asta ar fi mărimea normală – ceea ce e total adevărat) şi faţă de cei din spate, de la coadă (care ar fi în aceeaşi situaţie, de altfel, dacă ar cumpăra prezervative de la mine). Cu atât mai mult dacă în spatele lor e vreo fătucă drăguţă care va chicoti când se va întâmpla întâmplarea.

Apoi, vor fi cei super-jenaţi. Aceia care vor înghiţi în sec, le vor plăti, se vor duce acasă cu ele şi vor face tot posibilul să le lege cumva la bază (eventual şi le vor trage şi peste ouă) ca să nu alunece în timpul actului I.

Iar eu voi râde diabolic în fiecare seară, cu un pahar de coniac în mână, stând în halat în faţa şemineului. Dar asta e o cu totul altă poveste, hehe.

5 thoughts on “Cum aş fi eu un om rău

 1. hai sa mergem cu fabulatia pana la capat si sa ne gandim ca vine unu si zice: nu te supara, mai mari nu sunt?
  Ce te faci, maestre in halat alb?

 2. era un banc oarecum legat de tema asta :)

  Obama il suna pe Basescu:
  -Mey Base uite la noi a avut loc un atentat care a distrus toate fabricile de prezervative din SUA. Avem nevoie de ajutorul vostru. Puteti sa ne livrati 1 milion de pezervative?

  Base:
  -Da, bineninteles!
  -Dar sa aiba dunga albastra pe ele!
  -Nicio problema!
  -Si sa fie de 25 de cm!
  -Da … se rezolva!

  Base inchide telefonul si ramane pe ganduri …”Ai dreacu’ dom’le americanii astia… auzi la ei, 25 de cm” … Il suna pe directorul de la fabrica de prezervative si ii explica problema:
  -Avem nevoie de 1 milion de prezervative pentru fratii nostri americani!

  Directorul:
  -Considerati comanda ca si livrata!
  -Dar trebuie sa aiba si o dunga albastra pe ele!
  -Nicio problema!
  -Si sa fie de 25 de cm!
  -Sigur, se rezolva!
  -Si sa scrie pe ele: MADE IN ROMANIA – MEDIUM SIZE!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.