Cu ţigani

Deja ştiţi toţi despre crima din căminul Facultăţii de Medicină din Timişoara. Dacă nu ştiţi, vă fac un rezumat: doi studenţi de 20 de ani, un el şi o ea, au omorât şi apoi tranşat un bătrân de 65 de ani, aparent pentru că acesta n-a vrut să-i plătească fetei 500 de euro pentru o partidă de sex. Întâmplător, victima era ţigan, şi nu orice ţigan, ci unul dintre cei mai importanţi din Timişoara, ceva judecător mare de-al lor.

Ei, când s-a întâmplat mi-a părut rău pentru el şi pentru familia şi cunoscuţii lui. Pentru că şi el era om. Am admirat faptul că nu i-au linşat pe cei doi la 24 de ore după ce aceştia au tăiat ţiganul. Am apreciat faptul că au urlat în gura mare că justiţia română trebuie să facă dreptate, nu cuţitele lor. I-am compătimit. Nu a avut importanţă că sunt ţigani. Am înţeles, oarecum, şi când au anunţat sus şi tare că moşul lor a fost înmormântat în sicriu de 15.000 de euro, cu aer condiţionat. Da, wtf. Nu l-am condamnat pe bătrân nici pentru faptul că a dorit sex plătit cu o puştoaică de 20 de ani. Era chiar drăguţă fata, poate că şi eu, la vârsta lui, aş fi investit o Viagră in ea. Celor doi studenţi le-am dorit, de la bun început, să putrezească în puşcărie pentru crima lor.

Dar se pare că ţiganul tot ţigan e: aparent, acum cer 100.000 de euro pentru mortul lor. După ce l-au plâns o lună, după ce au cântat că nimeni şi nimic nu-l va aduce înapoi, aparent acum au evaluat valoarea lui la 100.000 de euro.

O mai ştie cineva pe aia cu “şi când mor am valoare”?

[trilu-video]http://www.trilulilu.ro/kostely/a9d35b99e91a46[/trilu-video]

4 thoughts on “Cu ţigani

  1. bai vecine, se scuza pornirea “videoclipului” si suportarea poluarii fonice strict pentru curiozitatea de a urmari buci fluturandu-se? macar asa, pentru posteritate

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.