Că veni vorba…

…de români şi concerte: că aproape niciun concert la români nu începe la ora la care e anunţat, ci cu cel puţin jumătate de oră întârziere nu mai e un secret pentru nimeni. Dar publicul de ce vine cu întârziere la concert? Să fie acesta cauza întârzierii concertelor? Sau poate efectul? Românul vine mai târziu la concerte pentru că acestea încep mai târziu, sau acestea încep mai târziu pentru că în prima jumătate de oră nu au pentru cine cânta?

Şi cel mai important, ce a fost mai întâi, românul sau concertul?

7 thoughts on “Că veni vorba…

  1. Cum zici…de când mă ştiu, ăştia întârzie. (ăştia = oricare) Eu sunt în continuare punctuală, că n-am ce-i face, dacă aşa mi-i firea…dar nu toţi îs fraieri ca mine să apară la un concert la fix când ştiu clar că mai repede de jumate nu începe.

  2. Nici cu artiştii nu mi-e ruşine. Unii stau în spatele scenei şi se îmbată încă 15-30 de minute, dup-aia urcă pe scenă şi mai fac încă 15 minute soundcheck.

    Că întârzie publicul, e problema lui, ca plătitor de bilet şi consumator de show. Dar să întârzie artistul, e grav. Îmi amintesc de proiecţia Home din Piaţa Unirii, care trebuia să înceapă la 20:00, deşi ştie orice idiot că înainte de 21:30 nu se întunecă. Aşa că avantajaţi au fost, culmea, întârziaţii.

  3. Pentru ca sa nu intarzie nimeni propunerea mea este ca pe afis sa fie trecut cu o ora mai devreme.(sâc) :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.