A început B’estFest-ul

Şi lumea se înghesuie să live-blogheze şi să live-tweetuiască. Ce-aveţi bre oameni buni, de nu vă puteţi deconecta câteva ore să vă bucuraţi de muzică bună şi pokemoane doritoare?

14 thoughts on “A început B’estFest-ul

  1. Văd că nu doar eu sunt nebun. Pleacă visurât în vacanţă (VA-CAN-ŢĂ, get it) pac ia cu el internet uairles, pac bagă postări de pe drum (că îi pasă lu’ dracu), pac spune ce mişto e cutare hotel şi ce naşpa e ălalalt. Dumnezeule, oare lumea mai ştie sensul la VACANŢĂ? Oare lumea mai ştie să plece la de acasă fără leptop? Cu festivalurile e mai rău. S-au dus cu toţii şi au dat detalii, au comentat despre filme că acum sunt şi cinefili toţi. Ei nu s-au dus acolo să stea să petreacă, să belească ochii la vreun film sau alte alea. NU, trebuie să ne dea nouă profanilor indicaţii despre ce viaţă agitată au ei. Toţi laivbloghing, toţi laivtuităr. Ce dracu se întâmplă? O să ajungă să se urce pe nevestele lor uairles ?

  2. Stai puţin bre.

    Mergi în vacanţă, ok. Vezi munţi, văi, ape, castele, copaci, faci dragoste în natură şi aşa mai departe, după care ajungi la hotel şi postezi. Nimic rău în asta.

    Dar în momentul în care stai în picioare la un festival de muzică, ai în faţă un artist de talie internaţională care dă ce poate pentru tine, iar tu stai şi twittereşti de pe mobil (presupunem aici şi că ai plătit o oarecare sumă de bani pe bilet ca să te simţi bine la festival), deja se împute treaba.

  3. ce pokemoane doritoare frate, că nici la bustul gol pe ploaie nu te doreau. îl doreau numa’ pe Brandon Flowers. și mai doreau prosopul aruncat de Dave pe care l-am prins eu :)).

  4. Cum adica nu-i nimic rău în asta ? Dar DE CE să faci aşa ceva? De ce să postezi? Însuşi ideea de vacanţă este de a lua o pauză de la tot. TOT chiar şi pentru minunatul bloghing! Cred că alţii abia aşteaptă să ajungă acasă să citească comentariile sau alte treburi. OMFG !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.