De la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

Am ajuns, până la urmă, la NDP (mulţumită Cameliei, sărut mânuţele). A început pe la 22 şi ceva, iar la 4 jumate am plecat, că nu mai puteam.

A fost aşa şi aşa. Pe afiş era trecut “show de lasere”. În realitate a fost cam ce fac şmecheraşii cu laserele alea de buzunar când sunt în public, doar că pe verde. Cafe Deko n-a prea fost, doar Teo, mult mai liniştit şi mai family friendly ca de obicei. A fost simpatic, dar atât.

Cât despre reclame, ce-i prea mult strică. Au fost prea multe reclame insipide, prea multe prea lungi, prea multe pentru câte o cauză deja pierdută, prea multe de-a dreptul tâmpite (şi da, aici mă refer la voi, reclamelor asiatice, arabe şi indiene). Româneşti au fost destul de puţine (două la Heineken, patru la Sprite – cele cu accidentele în pădure, dar dublate ca pula în engleză – şi una la prezervative, genială). În rest, o secţiune de reclame cu şi despre Paris (plictisitoare), una cu şi despre Rusia (cam fără sens) şi una cu reclame din Honk Kong, care a pus capac. Plus, ce-i drept, o grămadă de reclame foarte, foarte tari.

Şi una din reclame, probabil cea mai simpatică şi mişto din toată noaptea:
httpvh://www.youtube.com/watch?v=wiorPhCXH1U

Au mai fost prezenţi, dintre bloggeri, Richie, Bloo, Roxana, Daniel şi încă vreo 2-3 a căror identitate, fie-mi cu iertare, am uitat-o.

9 thoughts on “De la Noaptea Devoratorilor de Publicitate

 1. A mai fost una buna pe la 3.20. Stiu asta de la cei care se uitau si au inceput sa reactioneze. Din pacate, am ratat-o ca imi picase capul intr-o parte. Cat despre show-ul cu lasere si explozia de artificii – lol.

  Mi-a placut ciocolata si nu mi-a placut ca mi-au umblat in ghiozdan. Mi-a placut Teo si am indurat frigul. Imi plac organizatorii si iert pentru asta sonorizarea. Poate o alta sala la anul?

 2. Am fost implicat în organizarea și promovarea evenimentului de la Cluj din data de 24 octombrie și vreau să zic că a ieșit extrem de tare. Am rămas fără bilete aproape imediat, iar cererea a fost peste așteptările noastre. L-am promovat într-un stil diferit și cred că din cauza asta am avut un feedback mai mult decât pozitiv. Se merită să participi la un astfel de eveniment și încurajez pe toată lumea să facă o noapte albă alături NDP.

 3. @numaplictisi: de intrat in istorie n-a intrat, dar mai mult ca sigur ti-ar fi placut.

  @roxid: da, a fost, dar asta mi-a ramas la suflet. E mai simpatica.

  @Claudia: au fost multe, multe bune, sa nu fim rautaciosi :)

  @Tomata: A patit, cum sa nu pateasca? A ramas cu sechele: http://www.youtube.com/watch?v=vA6k0GRV_hw

  @Bobo: Si aici s-au vandut biletele ca painea calda :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.