Unde-ţi doreşti să faci Revelionul?

Utopic vorbind, adică. Într-o lume ideală, în care ai avea posibilitatea să călătoreşti fără bătaie de cap, atât în timp, cât şi în spaţiu.

Eu aş alege, în momentul acesta, un loc cald. Eventual o plajă, unde noaptea să fie vreo 25 de grade, iar apa să aibă nu mai puţin de 20. Să mă prindă “cumpăna dintre ani” în apă, la momeala goală, cu o sticlă de şampanie bună în mână.

Altă variantă ar fi Times Square. Adică poza de mai sus. Deşi mă oftică la culme Statele, nu aş refuza Anul Nou la New York. Îmi plac oamenii fericiţi, îmi place înghesuiala, iar luminile de-acolo m-ar hipnotiza într-un mod foarte plăcut.

A treia şi ultima variantă ar fi să fac revelionul într-un aşa mediu:

httpv://www.youtube.com/watch?v=2bIs1qPg_YQ

Anii 80 rămân cei mai awesome ani ever. Frezele, ţoalele, ochelarii, muzica, dansul, tot. Dacă aş face rost de maşina timpului, nu m-aş duce să-l omor pe Hitler, cum ar face toată lumea (statistic vorbind), ci m-aş duce în discoteci în anii ’80. Şi nu m-aş mai întoarce.

Dacă vreţi, luaţi postul acesta ca pe o leapşă, ar fi interesant să aflu unde v-aţi face Revelionul dacă s-ar putea.

4 thoughts on “Unde-ţi doreşti să faci Revelionul?

  1. Fagaras,o cabana la peste 1500m alt.,gen Turnuri sau Podragu,vreo 20 prieteni,cantece de munte,tuica fiarta si un tip cu pulover pufos in dreapta mea :D
    bineinteles,anul asta nu mi se implineste dorinta.poate la anu’

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.